Szépségversenyt nyert Raphaël Varane 19 éves húga – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.12. 15:55
Remek hétvégéje volt a Varane családnak: a világbajnok francia labdarúgó-válogatott – Raphaëllel a soraiban – először lépett pályára hazai pályán az oroszországi torna után, a hollandok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzést pedig meg is nyerte (2–1). Emellett Varane-éknak még egy ünnepelnivalójuk volt: a a Real Madrid védőjének 19 éves húga, Annabelle nyerte meg a Dunkerque-i szépségversenyt, így megmaradt az esélye, hogy 2018-ban ő legyen Miss Franciaország – tudósított a L'Équipe.

Annabelle a győzelmével kvalifikálta magát a szépségverseny regionális döntőjébe, s amennyiben azt is megnyeri, ő is versenybe szállhat a 2019-es Miss Franciaország címért (a finálét idén decemberben rendezik meg).

Election MissFrance on Twitter

Miss Dunkerquois 2018 pour Miss Nord-Pas-de-Calais 2018 : Annabelle Varane



A beszámolók szerint Raphaël Varane húga nem csak a szépségével hódította meg a zsűrit és a közönséget: Annabelle a beszédében elárulta, több rasszista támadás is érte már élete során, így ha megválasztják Miss Franciaországnak, akkor minden erejével azon lesz, hogy fellépjen a rasszizmus és minden hátrányos megkülönböztetés ellen.

A 19 éves szépségkirálynő egyébként jogot hallgat az egyetemen, emellett szabadidejében kosárlabdázik is.

Annabelle Varane (Fotó: closermag.fr)
Annabelle Varane (Fotó: closermag.fr)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik