Szczesny új zongorájával trollkodta a Spurs-drukkereket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.02. 15:09
Különös játék ez a futball! A Tottenham hiába erősített kiválóan és költötte el a Real Madridhoz igazolt Gareth Bale eladásából befolyt közel 100 millió eurós összeget az elmúlt hetekben, vasárnap mégis 1–0-ra kikapott az átigazolási passzivitásáért szanaszét cikizett Arsene Wenger vezette Arsenaltól. Ha a városi riválistól elszenvedett kudarc nem lenne elég, az „ágyúsok" kapusa, Wojciech Szczesny még a mérkőzés után is szaporította a Spurs-drukkerek ráncait.

A lengyel válogatott játékos saját Facebook-oldalára töltött fel egy rövid videót, – üdvözlettel Észak-Londonból szöveggel – amelyben egy közkedvelt Arsneal-nóta, a „We won the league at White Heart Lane" (A White Heart Lane-en nyertünk bajnoki címet) dallamait játssza el újonnan vásárolt zongoráján. saját Facebook-oldalára töltött fel egy rövid videót, – üdvözlettel Észak-Londonból szöveggel – amelyben egy közkedvelt Arsneal-nóta, a „We won the league at White Heart Lane" (A White Heart Lane-en nyertünk bajnoki címet) dallamait játssza el újonnan vásárolt zongoráján.

Nem meglepetés, a videó hatalmas sikert aratott a közösségi oldalon az Arsenal és Szczesny szurkolóinak körében, közzététele óta közel tízezer like-ot és háromezer megosztást hozott a kapusnak. Persze ilyenkor felmerül a kérdés: a hosszú bajnoki szezon végén is ő nevet majd?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik