Rooney és családja 12 millió fontos házba költözik – képek

Vágólapra másolva!
2013.01.31. 10:03
null
Kell egy jó kis, lakható otthon (forrás: Daily Mirror)
Mit tegyen az ember, ha újabb taggal bővült a családja, és már nem méltó hozzá az eddigi lakása? Természetesen keres egy nagyobb otthont magának. És mit tegyen egy világhírű, dúsgazdag futballista, ha újabb gyereke születik? Keressen egy méretes otthont magának, lehetőleg exkluzívat és jó nagyot.

Wayne Rooney úgy tűnik, lépett. Májusban érkezik a következő baba, aki remélhetőleg már a chesire-i, nyolc hálószobás házba fog megérkezni hároméves bátyjához.

A 27 éves Wayne egy korábbi futballista, Ashley Ward egyedi tervezésű házára vetett szemet. Vagy talán a felesége, Coleen? El sem tudjuk dönteni...

De az egészben az a legjobb, hogy az új ház egy kőhajításnyira fekszik a régitől. Sajnos a régi otthon sok fejtörést okozott a családnak. Egy, a lakásviszonyukat jól ismerő, de névtelenségbe burkolózó ember így vélekedik erről:

„A Rooney családnak csodálatos háza van, és a családfő rengeteg pénzt ölt bele, hogy legyen benne mozi, hatalmas lépcső, garázs stb. Hatalmas az alapterülete, de kertje szinte egyáltalán nincs. Közel vannak a szomszédok. Ez az új ház viszont lenyűgöző. Luxusberendezés mindenhol, amit csak az ember kíván. Ráadásul óriási kert is járul hozzá, úgyhogy tökéletes otthont teremthetnek maguknak. Úgy tudom, hatalmas medencét akarnak építeni és egy izgalmas játszóteret. Valóságos paradicsomban nőhet fel majd a két kisgyerek."

Azért a gazda valahogy csak kiköhögi a 12 millió fontért kínált ház vételárát.

„Nagyon-nagyon sok pénzbe kerül, de hát Wayne 250 ezer fontot keres hetente, úgyhogy aligha fog számítani az ár."

Ahogy a Daily Mirror képeiből is látszik, pazar kis otthont néztek ki maguknak hatalmas hallal, moziteremmel, biliárdasztallal, bárral, akváriummal és még ki tudja, mivel.

Ez a hall igazán stílusos (forrás: Daily Mirror)
Ez a hall igazán stílusos (forrás: Daily Mirror)
Aprócska konyha (forrás: Daily Mirror)
Aprócska konyha (forrás: Daily Mirror)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik