Öt fogába került egy mély fejes a Vaslui hátvédjének

Vágólapra másolva!
2013.02.27. 18:40
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Vaslui és a bolgár válogatott hátvédje, Zsivko Milanov sürgős fogorvosi beavatkozásra szorult a hétfői, CFR Cluj elleni találkozó első félidejében, miután egy szerencsétlen találkozás következtében arccsonttörést szenvedett, valamint öt fogát is elvesztette.

Egy hazai kontratámadás kezdetén a 2-es számú mezben futballozó védő túl mélyre merészkedett egy fejelési kísérlet közben, a nagy sebességgel közeledő és menteni igyekvő, a labdáról egy ütemmel lemaradt ellenfél pedig pont az arcát rúgta telibe. Az eset után Milanovot azonnal kórházba szállították, a pályán kettő fogát hagyta ott, a kórházban további hármat. Ricardo Cadu, a szabálytalanság elkövetője azonnal piros lapot kapott brutális rúgásáért.

A mérkőzés egyébként annak ellenére végződött gól nélküli döntetlenre, hogy a vendég kolozsvári együttes már az első félidőben kilenc emberre fogyatkozott, Cadu után négy perccel egy másik portugál légiós, Diogo Valente is mehetett zuhanyozni. A CFR a 20. forduló után a hatodik, a Vaslui a negyedik helyen áll a bajnoki táblázaton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik