Nyilasi csokievéstől lett rosszul – mentőt is kellett hívni hozzá!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.14. 08:50
null
Nyilasi Tibort (balra) bajba sodorta a csokoládé (Fotó: Földi Imre)
Nyilasi Tibor csokoládéevéstől lett rosszul, még mentőt is kellett hívni hozzá! A korábbi labdarúgó maga mesélt a bizarr eseményekről.

„Mi tagadás, na­gyon szeretem a csokit, van, hogy szinte pusztítom, annyit eszem. Ezúttal viszont a csokis ostyaszelet ártott meg – idézte fel a történteket a borsonline.hu-nak Nyilasi, aki ma már nevet a történteken, de aznap, amikor rosszul lett, egyáltalán nem volt derűs. – Napközben nem nagyon eszem csokit, a reggeli futás után azonban rendszeresen be­kapok néhányat.”

Aznap túllőttem a célon. Nagyon jólesett az édesség, vagy egy tucatot ettem meg belőle. Aztán a Sport Tv-ből tartottam hazafelé, amikor rosszul lettem. Szédültem, émelygett a gyomrom, de annyira, hogy alig egy saroknyira az otthonomtól mentőt kellett hívni.”

Eleinte komolyabb problémára gyanakodtak, de Nyilasi el­árulta, hogy a csoki lehet a lu­das. Szörnyű állapotban volt, de majdnem elnevette magát, amikor két gyomorgörcs között autogramot kért tőle az egyik mentős.

„Négy napot töltöttem benn, alaposan kivizsgáltak, hála istennek, semmi bajom nincs. Hálás is vagyok Kerkovits Andrásnak és kollégáinak a segítségért. Mindenesetre azt megígérhetem, egy darabig biztosan nem eszem csokit.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik