Neymar a barátnője képe miatt veszekszik a popsztárral! – FOTÓ

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.19. 10:38
Egészen bizarr balhé alakult ki a közösségi oldalakon a Barcelona labdarúgócsapatának klasszisa, Neymar, és az amerikai popsztár Chris Brown között. És az egész csak egy lájkkal indult…

Az egész sztori azzal indult, hogy az eddig egész visszafogott képeket posztoló brazil színésznő, Bruna Marquezine elkezdett egy picit bevadulni az Instagramon, és jöttek az egyre többet mutató fotók.

Saiu uma matéria muito legal na @gqbrasil falando do meu amigo amado, fotógrafo super talentoso @andrenicolau e do trabalho incrível dele. LOV U

490.2k Likes, 109.7k Comments - Bruna Marquezine (@brumarquezine) on Instagram: ”Saiu uma matéria muito legal na @gqbrasil falando do meu amigo amado, fotógrafo super talentoso...”


Neymar barátnőjének új képeire ráadásul nemcsak a rajongók, hanem Chris Brown amerikai popsztár is felfigyelt, és elkezdte lájkolni a fotókat, amiből a brazil és amerikai sajtó egész szép történetet kerekített: Rihanna exe le akar csapni a brazil futballista szerelmére.

please

527.4k Likes, 27.1k Comments - Bruna Marquezine (@brumarquezine) on Instagram: ”please”


Aki eddig tudta követni a sztorit, ne adja fel, mindjárt a végére érünk.

keep me where the light is

679.7k Likes, 125.9k Comments - Bruna Marquezine (@brumarquezine) on Instagram: ”keep me where the light is”


Szóval, Neymarhoz is eljutott a hír, és finoman oda is szólt Chris Brownnak egy Instagram-poszttal, az alábbi szöveggel:

„Ha Brunával akarsz beszélni, engem hívj fel! Amúgy meg az egyetlen Brown, akit ismerek, az Carlinhos Brown” – utalt egy brazil tévés személyiségre a Barca klasszisa.

Neymart nem volt nehéz féltékennyé tenni… (Fotó: 101greatgoals.com)
Neymart nem volt nehéz féltékennyé tenni… (Fotó: 101greatgoals.com)

A történet végül Chris Brown Instagram-oldalán zárult – egyelőre –, aki kirakott egy videót a táncoló Neymarról, ezzel finoman jelezve, ő mennyivel jobb a szakmájában.

@neymarjr

183.2k Likes, 7,117 Comments - @chrisbrownofficial on Instagram: ”@neymarjr ”


Hiába, a brazil szappanoperáknál nincs szebb...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik