Nem a Family Guy kutyáját gyászolta a „farkasok” csatára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.27. 15:06
null
Brian, a kutya, a Family Guy sorozat egyik legnépszerűbb szereplője (volt)
Sokan azt hitték, az animációs sorozat „elhunyt” négylábúja előtt tisztelgett a League One-ban szereplő Wolverhampton Wanderers játékosa, de félreértés volt.

 

 

Gyászolnak a hazánkban is méltán híres és népszerű amerikai animációs sorozat, a Family Guy (Családos Csóka) rajongói, hiszen (SPOILER ALERT!!) a legutóbbi részben meghalt a kalandos életű família imádott kutyája, Brian Griffin.

Miközben a sorozat szerelmesei csalódottságuknak és mérgüknek hangot adva tüntetni és aláírásgyűjtésbe kezdtek, nehogy kiírják a sorozatból az ebet, Leigh Griffiths, a Wolverhampton csatára is elbúcsúzott Briantől. A maga módján, miközben csapata és saját gólját ünnepelte.

Nyugodj békében, Brian - Leigh Griffithsgólöröme csak félreértés volt (Forrás: twitter.com/sambagnallphoto)
Nyugodj békében, Brian - Leigh Griffithsgólöröme csak félreértés volt (Forrás: twitter.com/sambagnallphoto)

Griffiths gólöröme villámgyorsan terjedni kezdett a közösségi oldalakon, az internet szépen lassan a „Hozzuk vissza Briant” kampány élharcosává emelte, de később kiderült, hogy csak félreértés az egész. A futballista nem a Family Guy kutyáját, hanem egy – szintén Brian névre keresztelt – családtagját gyászolta, emlékének a Tranmere Rovers ellen szerzett találatát ajánlotta.

A helyzetet végül a Wolves hivatalos Twitter-oldala tisztázta, elárulták, hogy egy családtagról és nem a Family Guy szereplőjéről van szó. Ez a történet egy újabb bizonyíték lenne, hogy túl sok sorozatot nézünk?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik