Messi Milánóban frissítette föl a ruhatárát - képek, videó

Vágólapra másolva!
2013.01.13. 10:21
Lionel Messi a vasárnapi bajnoki előtti elugrott Milánóba, hogy köszönetet mondjon azért a zakóért, és vegyen mellé néhány újat is.

A zürichi Aranylabda-gálán egy világ csodálhatta meg Lionel Messi pompás ízlését: az este folyamán négyszeres aranylabdássá magasztosuló argentin futballista a vele szerződésben álló olasz Dolce & Gabbana divatház pazar zakójában feszített. A fekete alapon fehér pöttyös zakó előbb általános csodálkozást, majd egyöntetű elismerést váltott ki.

A nagy sikerre való tekintettel Leo már a zürichi buli után SMS-ben mondott köszönetet Domenico Dolce, Stefano Gabbana munkájáért, majd pénteken repülőre ült és Milánóba utazott – ad részletes beszámolót a napról a La Gazzetta dello Sport online felülete. Lombardia fővárosában pedig hiába reménykedtek az Inter és a Milan vezetői és szurkolói: Leo csak a Corso Veneziára ment, ahol a Dolce & Gabban első számú üzlete található. Itt jót beszélgetett a két tervezővel, valamint a bolt alkalmazottaival, nagyjából egy órán át válogatott a ruhák között, majd vendéglátóival elment ebédelni (azt nem fedi fel forrásunk, hogy hová).

A jól sikerült program végeztével pedig Leo újra különgépére szállt és visszatért Barcelonába, hogy szombaton már a Málaga elleni vasárnapi rangadóra készüljön.

Gabbana, Messi és Dolce (Fotó: gazzetta.it)
Gabbana, Messi és Dolce (Fotó: gazzetta.it)
Messi a D&G boltjában (Fotó: gazzetta.it)
Messi a D&G boltjában (Fotó: gazzetta.it)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik