Mennyit keres egy ringlány a UFC-ben? Itt a válasz! – KÉPEK

Vágólapra másolva!
2017.03.26. 13:09
A UFC minden ketrecharcos álma, a sportág jelenlegi legnagyobb alakja, Conor McGregor dollármilliókat keresett már 30 éves kora előtt itt. De vajon hogy fizetnek a lányoknak, akik a táblákat cipelik mosolyogva a menetek közt? Nos, most erre is fény derült!

A ringlányok keresete régóta mozgatja a szurkolók fantáziáját, ugyanis az egyik leghíresebb táblacipelő hölgy, Arianny Celeste még 2015-ben azt nyilatkozta, van, hogy a lányok többet kapnak, mint a ringben harcolók.

Ready for #UFCHamburg Weigh-In! @carlybaker55 @lucianaandradeufc

5,207 Likes, 32 Comments - UFC Octagon Girls (@ufcoctagongirls) on Instagram: "Ready for #UFCHamburg Weigh-In! @carlybaker55 @lucianaandradeufc"

A kgbanswers.com most utánajárt a témának, és kiderült, valóban nem keresnek rosszul a bikiniben pózoló hölgyek, de azért ők nem lesznek milliomosok.

Welcome back AP! #UFCSiouxFalls

5,198 Likes, 38 Comments - UFC Octagon Girls (@ufcoctagongirls) on Instagram: "Welcome back AP! #UFCSiouxFalls"


A beszámolók szerint egy UFC-ringlány átlagos, éves keresete nagyjából 20 ezer dollár körül mozog, ami azt jelenti, azzal, hogy a meccseken a menetek közt végigvonulnak a táblákkal, havonta körülbelül félmillió forintot raknak zsebre.

#UFC198

5,416 Likes, 34 Comments - UFC Octagon Girls (@ufcoctagongirls) on Instagram: " #UFC198"


Ami egy mosolyért és néhány lépésért nem rossz pénz…

Welcome Home @LucianaAndradeUFC! #UFC198

3,783 Likes, 12 Comments - UFC Octagon Girls (@ufcoctagongirls) on Instagram: "Welcome Home @LucianaAndradeUFC! #UFC198"


#UFCRotterdam Weigh In is in the books! See you tomorrow!

4,578 Likes, 38 Comments - UFC Octagon Girls (@ufcoctagongirls) on Instagram: "#UFCRotterdam Weigh In is in the books! See you tomorrow!"


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik