Megjelent a FIFA 14 első trailere – képek, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.17. 17:25
A tervek szerint szeptemberben jelenik meg a FIFA 14 játék, amelyet a rajongók már most nagyon várnak. A következő kiadásban a játékosok képességeinek kiaknázása lesz a kulcs. Gyengébb játékos gyengén fog például passzolni, ezért ne is várjunk tőlük nagy teljesítményt...

A FIFA 13-ban a szerelések sokaknak gondot okoztak, ezentúl a hírek szerint meg rossz szerelés után is lehetőség lesz egy „utolsó utáni" kísérletet tenni.

Az előző kiadás népszerű elemei voltak a minijátékok, ezúttal kicsit könnyebbek lesznek a próbák, mert a FIFA 13-ban némelyekhez igencsak fel kellett kötni a gatyát. A karriermódban újdonság lesz, hogy a játékosmegfigyelői szerepet is kipróbálhatjuk.

A hírek szerint vége azoknak a szép időknek, amikor sprintelés közben ragad a labda a játékosunk lábához, szóval nehezebb lesz az ember dolga, és valószínűleg a vágtázók helyét a technikásabb játékosoknak kell átvennie a csapatunkban.

Javítanak a labda fizikáján és a lövések megoldásán is. Többek között ezt lehet nyomon követni a videóban is. Mától kezdve nyilván egymás után jönnek ki az újabb és újabb részletek a népszerű számítógépes futballjátékról. (Képek: Daily Mirror)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik