Fojtogatott egy szurkolót a Hapoel Tel-Aviv edzője

Vágólapra másolva!
2013.12.16. 14:09
Az izraeli bajnokságban jelenleg ötödik helyen álló Hapoel Tel-Aviv szurkolói a hétfői, Maccabi Tel-Aviv elleni derbi előnapján kilátogattak a kedvencek edzésére, ahol egyértelműen Ran Ben Simon vezetőedző tudomására hozták: nem végez jó munkát.

A Hapoel tizenkét forduló alatt tíz pont hátrányt szedett a listavezető Maccabi Tel-Avivval, Paulo Sousa az Európa-liga kieséses szakaszában is érdekelt együttesével szemben, ráadásul a szezon is egy sikertelen El-selejtezővel kezdődött. A hangulatot azóta se sikerült pozitív irányban lendíteni.az Európa-liga kieséses szakaszában is érdekelt együttesével szemben, ráadásul a szezon is egy sikertelen El-selejtezővel kezdődött. A hangulatot azóta se sikerült pozitív irányban lendíteni.

Az edzésen megjelenő Hapoel-drukkerek élesen kritizálták a vezetőedzőt, aki ezt nem viselte túl jól, az egyik drukkert a torkánál ragadta meg, majd ellökte magától.

Az esetet követően Simon azt mondta, pusztán önvédelemből cselekedett, a klub részéről jelen állás szerint nem számíthat büntetésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik