Kép: „Hogy hívhat meg minket C. Ronaldo oda?” – egy buli története

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.20. 23:03
null
Közös képek is készültek a találkozón (Fotó: TMZ)
Conor McGregor és Cristiano Ronaldo Jennifer Lopez születésnapi buliján vett részt Las Vegasban. Bár a parti már néhány hónapja volt, az UFC-harcos edzője, John Kavanagh érdekes információkat árult el a találkozó hátteréről.

 

Conor McGregor lassan ronaldói magasságokba ér, ha a pályán kívüli népszerűséget, ismertséget tekintjük, illetve sportágukban is mindketten a legjobbak közé tartoznak. A két sportoló, valamint a közismert színésznő-énekesnő nyáron találkozott az amerikai városban, amikor McGregor az UFC 202-re készült, a portugál futballista meg már a nyári vakációját töltötte azt követően, hogy hazája válogatottjával Európa-bajnoki címet nyert.

John Kavanagh, Conor McGregor edzője is részt vett a partin, majd az Irish Independent nevű oldalnak így számolt be a történtekről:

„Ronaldo és McGregor elkezdett beszélgetni. A portugál J-Lo partijára tartott, Conort azonban nem hívták meg, viszont a hírt meghallva úgy döntött, neki is ott kell lennie. Az autóban odafelé kavarogtak bennem a gondolatok, például: »Hogy hívhat meg minket Ronaldo oda? Kik lesznek ott? Ez borzalmas ötlet, kidobnak minket a biztonsági őrök!«

„Aztán bementünk, J-Lo észrevette Conort, és odarohant hozzá. Megköszönte, hogy eljött, majd táncolni hívta. Odavonszolta a parkettre, én meg azt gondoltam magamban: »Te jó ég, megint egy őrült sztori.« Ekkor megláttam Ronaldót, aki odajött, és elmondta, mindig olvassa az Instagramon az írásaimat. Már alig vártam, hogy ezt elmeséljem édesapámnak!

„Később elkezdtünk a sportról beszélni. Nagyon érdekes eszmecsere volt, edzésmódszerekről, a sport pszichológiai oldaláról társalogtunk. Közben rájöttem, ez az ember pont ugyanolyan, mint McGregor. Ugyanaz a hozzáállása, nem érdekli semmi más, csakis a győzelem. Talán más azt mondaná, nem normálisak, de valójában csak így lehet ilyen magas szintre eljutni, mint ők.

Tehát, vegyük át még egyszer: Conor McGregor, Cristiano Ronaldo és Jennifer Lopez Las Vegasban buliznak, Ronaldo és Kavanagh mi másról beszélnének, mint a sportról…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik