Már nem titkolják, Szalai a német Playboy-bombázóval nyaral

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.18. 12:41
A német média hónapok óta azt találgatja, hogy a Hoffenheim labdarúgócsapatának magyar válogatott csatára, Szalai Ádám együtt van-e a német Playboy-modellel, Angelina Hegerrer. A választ most már sejtjük.

Noha eddig is valószínűsíteni lehetett, hogy a szerelmesek között több van a szimpla barátságnál, hisz Szalai Ádám és Heger huzamosabb ideje, rendre ugyanazokról a helyekről posztolt fotót, a felek egyáltalán nem voltak hajlandóak beszélni a kapcsolatukról. Most azonban Angelina Heger először posztolt olyan képet, amelyen Szalaival közösen mutatkozik.ugyanazokról a helyekről posztolt fotót, a felek egyáltalán nem voltak hajlandóak beszélni a kapcsolatukról. Most azonban Angelina Heger először posztolt olyan képet, amelyen Szalaival közösen mutatkozik.

A képek tanúsága szerint a pár ezúttal Ráckevén kapcsolódott ki, Heger kisasszonyt pedig elvarázsolta a töltött káposzta, a közös horgászat, valamint a táj és a nyugalom.

Fotók: Instagram
Fotók: Instagram

 


Íme, Angelina Heger

22.6 ezer kedvelés, 165 hozzászólás - A N G E L I N A H E G E R (@angelinahegerofficial) Instagram-hozzászólása: ""




„Thinking of.."by @soravitl Werbung

24 ezer kedvelés, 226 hozzászólás - A N G E L I N A H E G E R (@angelinahegerofficial) Instagram-hozzászólása: "„Thinking of.." by @soravitl Werbung"


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik