Lindsey Vonn karácsonykor megkérte hokis párja kezét – KÉP

2019.12.27. 09:42
Nem éppen szokványos kérdést tett fel kedvesének karácsonykor Lindsey Vonn. A 35 éves, olimpiai és kétszeres világbajnok, 2019-ben visszavonult alpesi síző ugyanis szakított a hagyományokkal, és megkérte P. K. Subban kezét. Az NHL-ben szereplő New Jersey Devils kanadai hokisa természetesen igent mondott.

„Boldog karácsonyt mindenkinek! A kétéves évfordulónkon viszonoztam a gesztust és én kértem meg P. K. kezét. Igent mondott! Beszélünk az egyenlőségről, de a tettek hangosabbak minden szónál. A férfiak is kaphatnak eljegyzési gyűrűt, P. K. megérdemli. Alig várom, hogy összeházasodjunk!” – írta az Instagramon Vonn. „Boldog karácsonyt mindenkinek! A kétéves évfordulónkon viszonoztam a gesztust és én kértem meg P. K. kezét. Igent mondott! Beszélünk az egyenlőségről, de a tettek hangosabbak minden szónál. A férfiak is kaphatnak eljegyzési gyűrűt, P. K. megérdemli. Alig várom, hogy összeházasodjunk!” – írta az Instagramon Vonn.

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy a 30 éves hokis már augusztusban megkérte Vonn kezét.


lindsey vonn on Twitter

Merry Christmas and happy holidays everyone!! On our 2 year anniversary, in a "non traditional" move, I asked PK to marry me and he said, Yes ! Women aren't the only ones who should get engagement rings! #MerryChristmas #equality

I said YES!!! Can't wait to spend the rest of my life with this crazy/kind/handsome/hyper/giving man #heputaringonit #isaidyes

111.5k Likes, 3,438 Comments - L I N D S E Y * V O N N (@lindseyvonn) on Instagram: "I said YES!!! Can't wait to spend the rest of my life with this crazy/kind/handsome/hyper/giving..."



 

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek