Légpuskával lövöldözött jó dolgában Cole, a Chelsea sztárja?

Vágólapra másolva!
2011.02.27. 12:03
A News of the World nem túlságosan szavahihető újság állítása szerint Ashley Cole, a Chelsea amúgy sem éppen megfontolt viselkedéséről nevezetes sztárja légpuskával eltalált egy drukkert az edzőközpontban.

A hírek szerint egy légfegyverrel szórakozott Cole az öltözőben. Egy szemtanú szerint „Ashley előhúzott egy puskát valamilyen ládából és elkezdett vele bolondozni. Nem vette észre, hogy a fegyver meg van töltve. Végül ráfogta Tomra, aki alig két méternyire állt tőle.” A 21 éves szurkoló diákmunkát végzett az edzőközpontban.

„A puska eldördült, Tom felkiáltott, mert a lövedék eltalálta valahol oldalt. Átütötte a ruháját és belefúródott a testébe."

Cowant rögtön ellátta az orvosi személyzet, és két nap alatt rendbejött. A rendőrséget nem hívták ki, és a klubnál nagyon remélték, hogy nem fog kitudódni az eset.

Hát mégis kitudódott... Már ha egyáltalán igaz a dolog, hiszen a sztorit felröppentő lap már többször is súlyos büntetést kényszerült fizetni hamis állítások miatt.. Ha igaz, akkor viszont beleillik Ashley Cole amúgy sem rövid butaságlajstromába, egyben tovább szaporítja a légpuskával lövöldöző futballsztárok táborát Maradona, Darren Bent és John Oster után.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik