Lázadnak az amerikaiak is, a vb-mezük egy francia zászló lett

Vágólapra másolva!
2014.04.03. 14:48
null
A Mexikó elleni meccsen mutatkozott be az új dressz, amely nem nyerte el a drukkerek tetszését (Fotó: Reuters)
Sorra jönnek az új mezek, most az Egyesült Államok válogatottja is bemutatta új szerelését, amely finoman szólva sem nyerte el a szurkolók tetszését.

Felkészülés mérkőzésen a mexikói labdarúgó-válogatott Phoenixben 59 ezer néző előtt kétgólos hátrány után játszott döntetlent a házigazda Egyesült Államokkal, amely már az új, kék-fehér-piros idegenbeli szerelésében lépett pályára.

Míg Angliában a mezek árai miatt lázadtak fel a drukkerek
, az amerikaiknál a trikó mintája verte ki a biztosítékot.

„Nekem nagyon tetszik ez a hazafias dizájn, és szerintem remekül néz ki a pályán. Remélhetőleg jól szolgál majd minket, és továbbjutunk a csoportunkból a vb-n” – mondta Clint Dempsey.

Dempseynek tetszik az új szerelés (Fotó: dailymail.co.uk)
Dempseynek tetszik az új szerelés (Fotó: dailymail.co.uk)

A Twitter-felhasználók a dailymail.co.uk beszámolója szerint nem értettek egyet az amerikaiak középpályásával, és sorra jöttek a sértett drukkerek bejegyzései. Egyesek egy francia zászlóhoz hasonlították az új szerelést, mások úgy érezték, Hollandiát és Oroszországot másolta a Nike.

„Egyetértünk, az új amerikai mez borzalmas. De tudjátok, attól lesz egy dressz igazán jó, ha nyernek benne a játékosok" – írta egy – a többiekhez képest kimondottan kedves – drukker.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik