Landon Donovan fürdőgatyát küldött műeső ellenfelének

Vágólapra másolva!
2011.04.13. 08:25
A Los Angeles Galaxy sztárja egy kicsit felhúzta magát a washingtoni Charlie Davies mutatványán. A műesést panenkás tizenegyessel megfejelő csatárnak egy törülközőt és egy úszónadrágot „küldött" a Twitteren keresztül.
DAVIES "MERÜLÉSE" ÉS SZEMTELEN 11-ESE
DAVIES "MERÜLÉSE" ÉS SZEMTELEN 11-ESE

A David Beckhammel a kezdőben kiálló Los Angeles Galaxy a 89. percben még 1–0-ra vezetett az amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszbeli mérkőzésén a DC United vendégeként Washingtonban.

Ekkor azonban jött a súlyos autóbalesetéből nem régiben felépült Charlie Davies, és megkezdődött az előadás. Egy perccel a rendes játékidő vége előtt Davies egy jó passzal betört a tizenhatoson belülre, majd, amikor a vendégek védője, Omar Gonzalez egy leheletnyit hozzáért, portugál, olasz és latin-amerikai focistákat megszégyenítő műesést adott elő. A bíró azonnal befújta a büntetőt, Davies pedig egy szemtelen panenkás tizenegyessel koronázta meg mutatványát. Egyébként még ráadás is lett volna, ha a kapu mögött kiállított autó nincs bezárva...

A mérkőzést sérülés miatt kihagyó Los Angeles-i sztár, Landon Donovan viszont annyira felháborodott Davies produkcióján, hogy a Twitteren keresztül üzent neki szöveggel és egy fotóval is. A képen egy törülköző és egy úszónadrág volt látható, az üzenet pedig így szólt: „Küldök cuccot Charlie Daviesnek, ha újra merülni akarna. De búvármaszkot senki ne keressen." (Az angolban a műesésre a búvárkodás jelentéssel is bíró „dive" szót használják.)

Davies sem maradt adós a válasszal: „Hahaha, szívesen kölcsönkérném a tiédet, de félek, az XS méret nagyon kicsi lenne rám."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik