Lamar Odom kíméletlenül leszámolt a lesifotósokkal - fotó, videó

Vágólapra másolva!
2013.07.13. 13:47
null
Bicaj vagy tömegközlekedés kell az ilyen munkához... (Forrás: TMZ)
Kicsit ideges lett: lerendezett egy autót és egy pár ezer dolláros felszerelést. Utána meg pózolt egy rajongóval...

Természetesen az amerikai bulvár nehéztüzérsége, a TMZ hozta le a sztorit: Lamar Odom, az NBA-ben szereplő Los Angeles Clippers olimpiai bronzérmes és világbajnok kosarasa, valamint lassan főállású valóságshow-sztár, valamilyen rejtélyes oknál fogva most borult ki a lesifotósokra.

A beszámoló szerint a kiborulás igen alapos volt: Odom egyszerre két fotóson állt bosszút minden korábbi (és várható jövőbeli) bosszúságáért. Az egyiknek egy csillogó célszerszámmal kicsit átalakította az autóját, a másiknak pedig a felszerelése bánta a kosaras haragját: nemes egyszerűséggel kiszórta az út közepére a fotós kocsijából, majd összeszedte, és berakta a saját Mercedesébe.

Leszámolás Hollywoodban:

Ezután viszont hátravolt még egy váratlan fordulat: a csendesen dühöngő kosaras mellett lefékezett egy autó, kiszállt belőle egy hölgy, majd a mobiltelefonjával Odomhoz szaladt, hogy közös képet csináljon vele. Ő pedig minden további nélkül pózolt, még azt is hagyta, hogy a sapkáját – a jobb fotó érdekében – megigazítsa a szerencsés rajongó.

Úgy látszik, egyszerű a recept: ha fotót akarsz Lamar Odomról, csak kérd meg szépen, és ő készséggel áll rendelkezésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik