Kirabolták az évtized meccsére készül kiscsapatot

Vágólapra másolva!
2013.01.07. 15:25
null
Most éppen nincs minek örülni (Forrás: dailymail.co.uk)
Története során harmadszor érhet oda a Cheltenham Town az FA-kupa negyedik körébe, azonban a felkészülés korántsem volt felhőtlen. Rablók jártak az öltözőben.

Hétfőn este a negyedik vonalban (Leagues Two) szereplő Cheltenham Town az élvonalban remeklő Evertont fogadja az FA-kupa harmadik körének utolsó mérkőzésén. A tét nem kicsi: a Cheltenham eddig csupán kétszer érte el a negyedik kört – a felkészülés azonban korántsem nevezhető ideálisnak.

A klub Swindon Village-ben lévő edzőközpontjában ugyanis szarkák jártak: de nem a Newcastle küldött játékosokat, hanem két helyi tinédzser tört be az öltözőbe vasárnap délelőtt, akik mindent összeszedtek, amit értékesnek találtak – írja a guardian.co.uk.

A rendőrség által máris kézre kerített két 17 éves fiú tárcákat, órákat, mobil telefonokat és kocsikulcsokat vitt magával. Az ellopott holmik egy része megkerült, azonban akad, aki nem kapta vissza minden személyes tárgyát. A csapat csatára, Darryl Duffy, például hajlandó lenne fizetni is a telefonjáért, amin családi fotókat és videókat is tárolt.

Mark Yates, a Cheltenham menedzsere is sajnálkozott: „A városunk csodálatos hely, de ilyen eset sajnos bárhol előfordulhat. Életünk nagy mérkőzése vár ránk, de a felkészülésünk így már nem mondható kellemesnek."

Yates arra is utalt, hogy több játékosától hallotta: az utóbbi hónapokban számos klub esett áldozatául hasonló betörésnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik