Baseballmeccsen villantott a két modell, örökre kitiltották őket – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.10.29. 09:41
A tengerentúli profi baseball-liga (MLB) döntőjének (World Series) ötödik mérkőzésén váratlan közjáték történt: a Washington Nationals–Houston Astros összecsapás alatt a televízió is élőben közvetítette, ahogy Gerrit Cole dobása előtt két modell melltartó nélkül villantott a lelátón.

A két eddig is rendkívül népszerű, az Instagramon több millió követővel rendelkező modell, Julia Rose és Lauren Summer a houstoni Gerrit Cole dobása előtt villantott, s ez a televízióban is jól látszódott…Julia Rose és Lauren Summer a houstoni Gerrit Cole dobása előtt villantott, s ez a televízióban is jól látszódott…

A történet „természetesen” azonnal virális lett, ám az MLB ezt nem nézte jó szemmel, levélben üzente meg a modelleknek, hogy örökre kitiltották őket a profi baseball-liga mérkőzéseiről.



Julia Rose és Lauren Summer szerint igazságtalan a döntés, mivel a férfiak büntetlenül meztelenkedhetnek a lelátón, ráadásul – a saját honlapjuk mellett… – csak a „rózsaszín októberre”, azaz a mellrák elleni kampány hónapjára akarták felhívni a figyelmet.

A mérkőzést a Houston Astros 7–1-re nyerte meg, így összesítésben 3–2-re vezet, és már csak egy siker választja el a bajnoki cím megszerzésétől.

Tag your "lets leave and go get pizza" partner @heylaurensummer

276.7k Likes, 1,516 Comments - Julia Rose (@its_juliarose) on Instagram: "Tag your "lets leave and go get pizza" partner @heylaurensummer "



*looking at you but thinking about Chipotle*

162.4k Likes, 1,115 Comments - Lauren Summer (@heylaurensummer) on Instagram: "*looking at you but thinking about Chipotle* "



where we going?

354.1k Likes, 3,087 Comments - Julia Rose (@its_juliarose) on Instagram: "where we going?"



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik