Kedves koppintás az Everton karácsonyi önreklámja - videó

Vágólapra másolva!
2012.12.06. 12:22
Készen kapott, de legalább nagyon jó anyagból csinált egy kis csavarral saját ünnepi kisfilmet a liverpooli klub.

Egy kisfiú nyitja ki az adventi naptárul szolgáló kis szekrényke első apró, kék ajtaját, hogy kivegye a mögötte rejtőző cukorkát. De látszik, hogy nem boldog, főleg, amikor az utolsó ablakra téved a tekintete: ej, de messze van még az ajándékozás napja!

NA, KI FIGYEL OTT A DOBOZBAN?

Lassan telnek a napok, szimpatikus kis hősünk egyre izgatottabb. Kész szerencse, hogy a szülőknek leesik: valami komoly ajándékkal kell előállni, különben botrány lesz. Végül eljön a nagy nap, és a kis Everton-drukker ott áll a nagy csomag mellett. Kibontja, és, nicsak, ki figyel odabent? Nikica Jelavic, az Everton horvát válogatott csatára!

A klub azért finoman jelzi, hogy nem tudnak mindenkit Nikicával meglepni, de a hivatalos ajándékboltban számtalan remek dolgot találnak a rajongók.

És akkor a történet másik fele: az Everton ravasz marketingesei hozott anyagból dolgoztak. Szinte képről képre lemásolták a brit nagykereskedelmi lánc, a John Lewis 2011-es karácsonyi reklámáját, amitől egy évvel ezelőtt egy emberként ájult el – joggal – a szakma és a közönség. Mi azonban ezt nem rójuk fel hibaként: tökéletes alapanyagot választottak, ügyes csavart vittek bele, abszolút profi munka.

A JOHN LEWIS KÖZÖNSÉGDÍJAS REKLÁMJA 2011-BŐL

Ja, és a zene alapjául a(z egyébként manchesteri) The Smiths együttes „Please, Plesea, Please Let Me Get What I Want, azaz „Kérlek, kérlek, kérlek, hadd kapjam meg, amit szeretnék" című, tökéletesen a témába vágó dala szolgál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik