A kollégák is együtt örültek a szerencsés Jamie Bosherrel (Fotó: Adidas)

„Kék. Mi más számít még?" – szólt az új Chelsea-mez reklámkampányának szlogenje, és persze, hogy volt olyan drukker, akinek ennyi is éppen elég volt, hogy megrendelje a trikót. Miután azt tudni lehetett, hogy kék lesz, a héten megjelent első fotókról pedig kiderült, hogy az Adidas nem forradalmasította a focimezek dizájnját, kellett valami extra, amivel mégiscsak emlékezetessé lehet tenni a vásárlást.

Mondjuk, vigye ki a szerencsés flótás munkahelyére a csapat egyik sztárja! Juan Mata így hát autóba ült, és meg sem állt a Jamie Bosher nevű drukker munkahelyéig, ahol illedelmesen bemutatkozott („Szabad lesz a nevét?" „Juan Mata, a Chelsea 10-ese."), majd megkereste a dressz új gazdáját, aki annyira meglepődött, hogy alig jutott szóhoz – nagyjából olyan fejet vágott, mintha egy Millwall-mezt próbált volna rátukmálni az ősi ellenség néhány mogorva huligánja.

Az új mezben a foci is remekül ment (Fotó: Adidas)

Mata azonban barátságos fickó: néhány kedves szóval és egy dedikálással elűzte a megilletődöttséget, a ceremónia után pedig még le is ment a kiválasztottal egy kis focizásra. Na, így tessék legközelebb mezt rendelni!