John Carew véres thrillert forgat Kanadában

Vágólapra másolva!
2013.01.17. 10:07
A hórihorgas norvég erőcsatár egy hónapra Kanadába „igazolt", de nem futballal keresi kenyerét a juharszirup és a bacon hazájában, hanem színészkedéssel.

A krisztusi korba érkezett Carew jelenleg klubcsapat nélkül tengődik, utoljára a West Ham United mezét viselte még a 2011–2012-es szezonban, most azonban úgy tűnik, végleg szögre akasztja a stoplist és a világot jelentő deszkákra helyezi a súlypontját – egy véres kanadai thrillerben kapott szerepet.

Az utolsó Norvégia és Magyarország válogatottjai között vívott tétmérkőzésen, egy oslói 2008-as Európa-bajnoki selejtezőn (4–0) kétszer is eredményes Carew a norvég Dagbladetnek nyilatkozott észak-amerikai kalandjáról: „Egy hónapig, amíg a filmet forgatjuk biztosan Kanadában leszek, hogy később mi lesz velem, még magam sem tudom biztosan. A készülő filmemről nem árulhatok el sokat, mindössze annyit, hogy egy izgalmas akció-thriller lesz. Úgy érzem megvan bennem a tehetség, hogy ebben a műfajban is sikeres legyek."

Instagram-profiljára már posztolt egy kis ízelítőt a készülő filmből (Fotó: dagbladet.no)
Instagram-profiljára már posztolt egy kis ízelítőt a készülő filmből (Fotó: dagbladet.no)

Carew a mozivászon mellett a focira és kedvenc klubcsapatára, a Premier League-ben az idei szezonban csak szenvedő birminghami Aston Villára is kitért két mondat erejéig: „Szívesen visszatérnék az Aston Villához, de ez nem csak rajtam múlik. A Villát örökre a szívembe zártam, a mai napig kiváló kapcsolatot ápolok a klubbal és a szurkolókkal is."

A legszebb éveiben a spanyol Valenciát is megjárt, sőt a spanyol csapattal 2001-ben BL-döntőig jutott norvég nem csak mozgóképben gondolkodik, a közelmúltban egy fülledt erotikával fűszerezett fotósorozatban is megmutatta magát, punk séróval, a gyönyörű Tatjana Samratova oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik