Haverok és házastársak küldenék Bale-t az MU-ba, Rooneyt a Chelsea-be

Vágólapra másolva!
2013.07.19. 15:14
null
Wayne Rooney szép lassan belegabalyodik az átigazolási pókhálóba (Fotó: Action Images)
A Daily Star kíméletlenül szórja az átigazolási pletykákat. A legforróbb sztoriból persze Mourinho sem maradhat ki.

Az angoloknak is jót tenne már, ha elindulna végre a bajnokság – erre azonban augusztus 17-ig még várni kell. Addig pedig maradnak az átigazolási pletykák, melyek kíméletlenül törnek felszínre nap mint nap.

A legérdekesebb sztori persze arról szól, hogy mi lesz Wayne Rooneyval? A Manchester United sztárja menne (valami azt súgja, egy kis fizetésemelésért cserébe talán még maradna is…), ráadásul fogadókészség is lenne akár az Arsenal, akár a Chelsea részéről.

Gareth Bale is jobban teszi, ha nem ül fel mindenféle pletykáknak (Fotó: Action Images)
Gareth Bale is jobban teszi, ha nem ül fel mindenféle pletykáknak (Fotó: Action Images)

Közben pedig előkerült az angol piac talán legkapósabb áruja, Gareth Bale, a Tottenham Hotspur walesi szélsője. Akiről ráadásul azt írja a Daily Star, hogy a barátainak már arról beszél, ő bizony szívesen költözne a White Hart Lane-ről az Old Traffordra.

Mindeközben Coleen Rooney, Wayne felesége is akcióba lendült a Twitteren. A férjurát ért sérelmekért előszeretettel bosszút álló harcias asszonyka azt találta kiírni a saját oldalára, hogy Wayne bizony akkor is a Chelsea játékosa lesz. Aztán gyorsan törölte is a bejegyzést – de hát az internet világában semmit sem lehet elég gyorsan törölni…

Szerintünk senki sem kérte meg Coleent, hogy fölöslegesen variáljon (Fotó: Action Images)
Szerintünk senki sem kérte meg Coleent, hogy fölöslegesen variáljon (Fotó: Action Images)

Természetesen nincs pletyka José Mourinho nélkül! A Chelsea portugál menedzsere egy ideje már kóstolgatja az MU-t és Rooneyt, a napokban vezető hír volt, hogy hivatalos ajánlatot is tettek a csatárért a londoniak. A Special One most újabb frontot nyitott, valamennyi angol szurkolót bevonva az üzletbe: azt találta mondani, hogy Rooney Londonba költözése jelentősen javítaná a válogatott kilátásait a jövő évi labdarúgó-világbajnokságon.

Így állnak most a dolgok, de semmi garancia sincs arra, hogy Bale nem a Manchester Cityben fog kikötni, miközben valamelyik barátja munkát vállal a Unitednél, Coleen Rooney pedig aláír Chelsea-hez, miközben Wayne az Arsenal szolgálatába áll.

SZAVAZÁS

Ön szerint hogyan kellene döntenie a Manchester Unitednek Wayne Rooney ügyében?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

„Na, kit fog nektek idehozni José apátok, pupákok? (Fotó: Action Images)
„Na, kit fog nektek idehozni José apátok, pupákok? (Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik