Gyere ki a kultúrház elé! - Balotelli nem tud megjavulni

Vágólapra másolva!
2011.03.25. 15:21
Bár nemrég arról írtunk, hogy a Manchester City klasszisa a javulás útjára szeretne lépni, úgy látszik, ez az út rögösebb, mint gondolta volna.

Hiszen mit ad isten, megint zűrös ügybe keveredett. Békésen üldögélt szerény vacsorája fölött egy exkluzív étteremben a húszéves csatár, amikor meglátta, hogy a női mellékhelyiség felől feltűnt Jenny Thompson, aki arról híresült el, hogy vele csalta meg a feleségét Wayne Rooney. A meglehetősen udvariatlan Balotelli a vendégek legnagyobb megrökönyödésére átrikoltott az étterem másik felébe és hangos „Rooney, Rooney"-skandálással igyekezett szégyenbe hozni a különben sem makulátlan Thompsont.

Balotelli ezután röhögésben tört ki, és középső ujját felmutatva hergelte Jenny barátait. Aztán amikor távozott az étteremből, még visszaszólt az egyiknek, és egy „Gyere ki a kultúrház elé"-klasszikussal kínálta meg.

A megszólított férfi, Sam Birch szerint Balotelli megpróbálta megragadni a karját. „Elég nagyfiú vagyok, úgyhogy meg tudom védeni magam. Eleinte csak nevettünk rajta, de amikor kihívott, bepöccentem. Összekoccant a fejünk, de nem mentem vissza. Aztán még olaszul gyalázott, de mielőtt súlyosabbra fordult volna a dolog a pincérek visszarángattak az üzletbe. Balotelli úgy viselkedett, mint egy őrült. Teljesen be volt kattanva."

Balotelli ezután beszállt a Maseratijába, és elhajtott. Csak remélni tudjuk, hogy egyenesen Brazíliába vette az irányt, mert most már igazán beszélnie kellene Ronaldóval...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik