Guardiola ezt nézheti jövőre a játékosain: itt a Bayern új meze - galéria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.10. 16:02
null
A Bayern München ebben ijesztgeti a riválisokat a következő szezonban - <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('A_Bayern_Munchen_2013-2014-es_hazai_meze')">GALÉRIA</a> (Fotók: fcbayern.de)
A Bayern München hivatalosan is bemutatta a csapat új otthoni mezét. Piros és fehér, rombuszokkal és a jelmondattal.

Biztosan dobnánk egy hátast, ha az Adidas kijönne valami forradalmi dizájnnal – de a német cég filozófiájában első az egészség, így bennünket sem fenyeget a hátsérülés veszélye. A bajnoki címét a hétvégén megünnepelni készülő Bayern München 2013–2014-es szezonban viselendő új mezében sincs semmi meglepő. Szépnek persze szép (a maga módján, amit egy dortmundi vagy egy barcelonai drukker soha nem fog meglátni), mert nagyon klassz pirosat kevertek ki Herzogenaurachban.

Az arany helyét átvette a fehér (ami biztos azt jelenti, hogy ha idén összejön a triplázás, akkor jövőre beérik egy címmel is), a mezen láthatóak a bajor zászlóban is feltűnő rombuszok, valamint a nyak hátsó részén ott virít a klub jelmondata, ékes bajor dialaktusban: Mia San Mia, azaz Wir Sind Wir, azaz Vagyunk, akik vagyunk – már, ha valaki nem tudná.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik