Gianluigi Buffon barátnője lesz a FIFA-gála háziasszonya – képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.09.18. 17:54
Mint arról beszámoltunk, Ruud Gullit, az AC Milan és a holland válogatott korábbi kiváló játékosa és Ilaria D'Amico lesznek a házigazdái a szeptember 23-i milánói gálának, amelyen a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) az év legjobbjait díjazza.

Ilaria D'Amico ismert olasz televíziós személyiség, a Sky Sports Bajnokok Ligájával és Serie A-val foglalkozó műsorait vezeti. A 46 éves hölgy 2014 óta Gianluigi Buffon partnere. A párnak 2016 januárjában született meg az első közös gyermeke, Leopoldo Mattia. Ilaria D'Amico ismert olasz televíziós személyiség, a Sky Sports Bajnokok Ligájával és Serie A-val foglalkozó műsorait vezeti. A 46 éves hölgy 2014 óta Gianluigi Buffon partnere. A párnak 2016 januárjában született meg az első közös gyermeke, Leopoldo Mattia.

Instagram post by Ilaria D'amico * May 2, 2019 at 7:06pm UTC

1,222 Likes, 75 Comments - Ilaria D'amico (@ilariadamico_real) on Instagram


Instagram post by Ilaria D'amico * Oct 16, 2018 at 5:17pm UTC

355 Likes, 9 Comments - Ilaria D'amico (@ilariadamico_real) on Instagram


Instagram post by Ilaria D'amico * Oct 9, 2018 at 7:26am UTC

498 Likes, 41 Comments - Ilaria D'amico (@ilariadamico_real) on Instagram


"Mother in Love"

1,775 Likes, 60 Comments - Ilaria D'amico (@ilariadamico_real) on Instagram: ""Mother in Love" "


#championsleague #skysport#makeup#hair #dress

266 Likes, 21 Comments - Ilaria D'amico (@ilariadamico_real) on Instagram: "#championsleague #skysport#makeup#hair #dress"


Eccomi su Instagram! #sky #ilariadamico #skyitalia

418 Likes, 18 Comments - Ilaria D'amico (@ilariadamico_real) on Instagram: "Eccomi su Instagram! #sky #ilariadamico #skyitalia"


A FIFA már korábban közzétettea jelöltek listáját 2019 legjobb női együttest, illetve férficsapatot irányító edzőiről, valamint a legjobb férfi és női futballistákról.

Magyarországról a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi, illetve csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs mellett a Nemzeti Sport szakírója, Szeli Mátyás szavaza három jelölt közül a végleges győztesre, de a közönségszavazatokat is figyelembe veszik.

A FIFA 2016-ban szakította meg 2010-ben kezdett együttműködését a France Football Aranylabda-díjával, azóta a legjobb labdarúgók és a legjobb edzők mellett a legjobb kapusnak járó elismerést és a fair play díjat is kiosztják, illetve milliók szavazzák meg, melyikgól kapja meg a Puskás-díjat –Zsóri Dániel a három „dobogós” egyike.

A TAVALYI GÁLÁRÓL ÉS AZ EDDIGI GYŐZTESEKRŐL ITT OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik