Focistafeleségek karácsonyi partija Liverpoolban - képgaléria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.05. 14:17
null
Coleen Rooney a partin (forrás: Daily Mail) <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Liverpooli_parti')">A KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</a>
Alex Gerrard és Coleen Rooney, két futballistafeleség és barátnő gyakrabban tűnik fel a liverpooli Cricket butikban, mint férjeik stadionjaiban. De nincs is ezzel semmi baj, nem sok dolguk volna a pályák környékén, ez kétségtelen...

Most azonban egy karácsonyi partira voltak hivatalosak egyik kedvenc butikjukban. Csinos ruhát vettek fel, és megmerítkeztek a hírességekkel teli buli forgatagában.

Steven Gerrard felesége annyira izgatott volt, hogy már az esemény előtt közzétette, ki mindenki lesz ott a partin. Coleen Rooneyn jól látszott, mennyire lefogyott az utóbbi időben, és hogy az utóbbi időszak egzotikus klíma alatt töltött ideje bronzbarnára változtatta a bőrszínét.

Ott volt még a partin Sheree Murphy, aki a korábbi Liverpool-játékos, Harry Kewell felesége. A hölgyek leginkább a fekete ruhát kultiválták, kivéve Dani Lawrence-t, a Liverpool kapusának, Brad Jonesnak a feleségét, aki színes terhesruhában mutatkozott.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik