Fellaini a nők elől menekült Liverpoolból Manchesterbe

Vágólapra másolva!
2013.01.03. 11:10
null
A belga nem bírta tovább, elköltözött (Fotó: Action Images)
Marouane Fellaini Liverpoolból Manchester városba költözött, ám nem azért, mert az Everton belga válogatott középpályása a téli átigazolási időszakban klubot váltana, csupán nem bírta tovább a liverpooli nők folyamatos és tömeges nyomulását. Állítja a labdarúgót idéző Metro.

A különleges frizurájáról is ismert Fellaini az idei szezonban a Premier League egyik legjobb középpályásává nőtte ki magát, igazi vezérként viszi hátán csapatát, ráadásul több fontos gólt is szerzett már a szezon során, így nem csoda, hogy a januári átigazolási szezon kezdete előtt több angol klubnál (Chelsea, Manchester City) is felmerült a neve. Jelenlegi költözése minden bizonnyal kiváló táptalajt biztosít majd az eligazolásáról szóló további pletykáknak.

„Jelenleg Manchesterben élek, mert Liverpoolban a nők egyszerűen nem szálltak le rólam, és elegem lett. Túl sok volt – magyarázta a városváltás okait a hórihorgas belga. – Manchesterben nem ismernek fel annyian, így a civil életem is egyszerűbb. Nem akarok sztár lenni, csak futballozni akarok."

Természetesen az újságírók a költözéssel együtt járó esetleges klubváltásra is rákérdeztek, a csatár próbálta megnyugtatni az aggódó Everton-szurkolókat.

„2016-ig köt szerződés az Evertonhoz, és ha a klub is úgy akarja, ki fogom tölteni a szerződésemet. Tisztában vagyok a képességeimmel, egy nap szeretnék is magasabb szintre lépni, de ha rajtam múlik, a szerződésem letelte előtt nem fogok eligazolni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik