Ezért nem házasodott még össze Cristiano Ronaldo a barátnőjével

Vágólapra másolva!
2019.10.04. 20:42
Cristiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodríguez egy talkshowban mesélt az álomszerű életéről, valamint arról, miért nem házasodott még össze a Juventus labdarúgójával.

„Mindig is arról álmodtam, hogy egy boldog nőként élek a férjemmel, a gyerekeimmel, és ez pontosan így, meg is adatott. Csodálatos gyerekek, egy férfi, aki szeret és gondoskodik rólam. Én is szeretem őt, gondoskodok róla, imádom és csodálom őt. Nagyon jó ember, boldog vagyok, hogy megoszthatom vele az életem” – idézi a Marca Georgina Rodríguezt.„Mindig is arról álmodtam, hogy egy boldog nőként élek a férjemmel, a gyerekeimmel, és ez pontosan így, meg is adatott. Csodálatos gyerekek, egy férfi, aki szeret és gondoskodik rólam. Én is szeretem őt, gondoskodok róla, imádom és csodálom őt. Nagyon jó ember, boldog vagyok, hogy megoszthatom vele az életem” – idézi a Marca Georgina Rodríguezt.

Ezt követően CR barátnőjét arról kérdezték, miért nem házasodtak még össze.

„A terveink között szerepel a házasság, de jelenleg sok érdekes jövőbeli ötletünk van. Négy gyerekünk van, akiket tanítani kell, csak rájuk koncentrálunk.”

Végül arról kérdezték, hogy igazak-e a hírek, miszerint újra gyermeket vár a portugál klasszistól – a kérdésre a választ egy viccel ütötte el Georgina Rodríguez.

„Lehet, hogy várandós vagyok egy elefánttal… Nem állok le az evéssel, mivel imádok enni!”

Me gusta el perfume que usas, huele al amor de mi vida @cristiano

1.8m Likes, 6,277 Comments - Georgina Rodríguez (@georginagio) on Instagram: "Me gusta el perfume que usas, huele al amor de mi vida @cristiano"


2m Likes, 7,679 Comments - Georgina Rodríguez (@georginagio) on Instagram: ""


Y hoy super felices... Día de paseo con papi #sweetdreams #love #my #family @aloyoga

1.5m Likes, 5,319 Comments - Georgina Rodríguez (@georginagio) on Instagram: "Y hoy super felices... Día de paseo con papi #sweetdreams #love #my #family @aloyoga "



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik