Ez a szerelem! Hosszú Katinka férje testére varratta az Iron Ladyt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.13. 13:12
Újabb tetoválással bővült Hosszú Katinka férje és egyben edzője, Shane Tusup testfelülete. A 2014-ben az év edzőjének választott amerikai nem először fejezte ki szerelmét Hosszú Katinka felé tetoválás formájában.

Tavaly a jobb vállára Katinka neve, a bal oldalra pedig esküvőjük dátuma került fel. Most a bicepszére varratott Tusup, méghozzá egy méretes „Iron Lady” feliratot, Hosszú Katinka márka- és művésznevét. A világverő úszónő Facebook-oldalán mutatta meg a frissen készült tetoválást.Facebook-oldalán mutatta meg a frissen készült tetoválást.

A korábbi.... (Fotó: facebook.com/katinkahosszu)
A korábbi.... (Fotó: facebook.com/katinkahosszu)

...és az új darab (Fotó: facebook.com/katinkahosszu)
...és az új darab (Fotó: facebook.com/katinkahosszu)
Hosszú a képekhez mellékelve a következő üzenetet, magyarázatot írta a Facebookon:

„Iron Lady Definíció (főnév): egy becenév, amit gyakran használnak egy erős akaratú, céltudatos női vezéregyéniség jellemzésére, karakterikusan nagyra törő, kegyetlen és hajthatatlan a hozzáállása a határok túlszárnyalásához és szenvedélyes vágya felállítani a mércét másoknak, hogy erre törekedjenek a jövőben. Szinonima: Hosszú Katinka.

Az Iron Lady számunkra, Shane-nek és nekem, azt is jelképezi, amit együtt értünk el 2012 óta és amilyen mentalitással próbálunk a céljainkhoz nap mint nap közelebb kerülni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik