Egy hajléktalan élt az Aston Villa stadionjában

Vágólapra másolva!
2011.03.11. 19:00
null
Otthon érezte magát a Villa Parkban (Fotó: Birminghammail.net)
Nem tudják, hogy jutott be, hogy alakította ki életvitelszerű ottlétét, és pláne nem tudják, hogy nem vette észre az ultramodern kamerarendszer a birminghami klub stadionjában élő hajléktalant.

A férfi hullámpapírból tákolt otthonára akkor találtak rá a Villa Park biztonsági emberei, amikor rutinszerű bejárást tartottak a stadionban – írja a helyi napilap, a Birmingham Mail. Mondani sem kell, mennyire megdöbbentek, amikor a déli oldali, úgynevezett Holte End tribün alatt megtalálták a férfi kis kunyhóját.

Senki nem érti, hogy juthatott be a stadionba, hogy maradhatott bent, illetve miként járhatott ki-be, miközben egy ultramodern kamerarendszer pásztázza a 42000 férőhelyes stadion teljes területét. A meccsekre járó nézőknek sem tűnt fel, hogy, amíg ők megveszik a 20-40 fontba (kb. 6300 – 12600 Ft) kerülő jegyeket, addig valaki minden mérkőzést ingyen, és igen jó helyről nézhet végig.

A hajléktalan egyébként kijárt a stadionba, és, mint azt a Guardian című lapnak egy helyi kocsma törzsvendége elmondta: a férfinak senki nem hitt, amikor azzal hencegett, hogy az Aston Villa stadionjában lakik.

A klub vizsgálatot kezdeményez az ügy részleteinek feltárására. Lehet, titkon aggódnak, hogy találnak még néhány kéretlen albérlőt a lelátók alatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik