Egy bátor fiú, aki meglágyította Ibrahimovic kőkemény szívét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.22. 10:30
A PSG péntek este – ha fogcsikorgatva is, de – megnyerte soros bajnokiját a Lorient otthonában, s ezzel tovább növelte az előnyét a fővárosi csapatot tisztes távolból üldöző Monacóval szemben. A mérkőzés lefújását követően megható jelenet szemtanúi lehettek a nézők, amiből az is kiderült, hogy a mindig kemény és határozott Zlatan Ibrahimovic jégszívét is meg lehet lágyítani.

A hármas sípszó után egy szurkolófiú rohant a pályára, egyenesen Ibra irányába. A hév annyira vitte előre a srácot, hogy megállni sem tudott, de a „driftelés” után siker koronázta a bátorságát: megkapta Zlatan mérkőzésen hordott mezét, bónuszként pedig egy kiadós ölelést, míg a felejthetetlen pillanatot a svéd arcára nyomott puszival köszönte meg. Páran szerintem irigyeljük, persze nem a pusziért.megkapta Zlatan mérkőzésen hordott mezét, bónuszként pedig egy kiadós ölelést, míg a felejthetetlen pillanatot a svéd arcára nyomott puszival köszönte meg. Páran szerintem irigyeljük, persze nem a pusziért.

A jelenet után Zlatan lehajtott fejjel ballagott tovább az öltöző felé, és minden bizonnyal azon töprengett: „hogy lehetséges, hogy kilencven percig a pályán voltam, de nem rúgtam gólt?”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik