Diego Maradonát is táncba vitte a gyönyörű modell – VIDEÓ

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.26. 19:37
Diego Maradona a nemrég megszületett unokája miatt látogatott Nápolyba, ahol arra is szakított időt, hogy egy olasz tehetségkutató műsor egyik adásában zsűrizzen egy kicsit – és ha már ott volt, a tánctudását is megvillantotta.

Maradona a zsűriből lépett színpadra, ahol Belén Rodríguez segítségével mutatta be, mit is tud a táncparketten.Maradona a zsűriből lépett színpadra, ahol Belén Rodríguez segítségével mutatta be, mit is tud a táncparketten.

Az Instagramon több mint 7 millió követővel rendelkező argentin modell, Belén Rodríguez egyébként a MotoGP-ben versenyző Andrea Iannone barátnője.

El Diego* #costrumbresargentinas #genteargentina #amor

236.9 ezer kedvelés, 674 hozzászólás - BELEN (@belenrodriguezreal) Instagram-hozzászólása: "El Diego* #costrumbresargentinas #genteargentina #amor "


Portrait* #belu

321.1 ezer kedvelés, 1,929 hozzászólás - BELEN (@belenrodriguezreal) Instagram-hozzászólása: "Portrait* #belu"

Gitanita* abre tus ojos que ya sale el sol!!!! #piediscalzi

226 ezer kedvelés, 861 hozzászólás - BELEN (@belenrodriguezreal) Instagram-hozzászólása: "Gitanita* abre tus ojos que ya sale el sol!!!! #piediscalzi"

Esto es ME FUI* @mefuireal

331.8 ezer kedvelés, 2,473 hozzászólás - BELEN (@belenrodriguezreal) Instagram-hozzászólása: "Esto es ME FUI* @mefuireal "


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik