Csaj-vb: Neymar nője vagy Xhaka párja legyen negyeddöntős?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.22. 12:08
A brazilok és a svájciak a pályán már összemérték erejüket, most a játékosok párjain a sor. Neymar vagy Granit Xhaka kedvese jusson be a negyeddöntőbe?

It's all in the details with @chopard / Com @chopard tudo está nos detalhes #ChopardIceCube #GoldToBeProudOf #ChopardEthicalGold

1.2m Likes, 10.9k Comments - Bruna Marquezine ♡ (@brunamarquezine) on Instagram: "It's all in the details with @chopard / Com @chopard tudo está nos detalhes #ChopardIceCube..."



Neymar 22 éves színész/modell kedvese, Bruna Reis Maia nagyanyja tiszteletére vette fel a Marquezine vezetéknevet. Egészen kiskorában összebarátkozott már a kamerákkal, négyéves kora óta van a reflektorfényben a 171 centi magasra nőtt szépség.

A számos gyerekdíjat nyerő Bruna és Neymar kapcsolata nem mondható viharoktól mentesnek, hiszen már többször is szakítottak, de a legutóbbi közös reklámjuk is megerősíti, hogy nagyon is lángol még köztük a szenvedély tüze.

@granitxhaka

9 Likes, 0 Comments - Leonita Lekaj (@1leonitalekaj) on Instagram: " @granitxhaka"



A svájciakat Leonita Lekaj képviseli a csoportban, aki az Arsenal „verőlegényének”, Granit Xhakának a felesége tavaly július óta. Leonita a férjéhez hasonlóan koszovói albán családból származik, először akkor találkozott férjével, amikor ő még a Borussia Mönchengladbachot erősítette.

Lekaj kisasszony akkor a Bundesligában szereplő csapatnál dolgozott, itt akadt meg rajta a svájci futballista szeme.



MEGVAN AZ ELSŐ NEGYEDDÖNTŐS PÁRHARC!

A B-csoportban a spanyol–portugál csata a pályán kívül is szoros ütközetet hozott – az eddigi legszorosabbat, Cristiano Ronaldo párja csaknem 1800 szavazatot kapott, Shakira pedig 1250-nél járt a lefújás pillanatában. Georgina Rodríguez ellenfele a nyolc között az orosz nagykövet lesz.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik