Csaj-vb: Neymar nője vagy az MU-védő szőke neje jusson tovább?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.04. 10:13
A csaj-vb negyeddöntőjének harmadik meccsén Neymar se veled, se nélküledje, Bruna Marquezine csap össze Victor Lindelöf szőke nejével, Maja Nilssonnal. Ki kerüljön a legjobb négy közé?

It's all in the details with @chopard / Com @chopard tudo está nos detalhes #ChopardIceCube #GoldToBeProudOf #ChopardEthicalGold

1.2m Likes, 10.9k Comments - Bruna Marquezine (@brunamarquezine) on Instagram: "It's all in the details with @chopard / Com @chopard tudo está nos detalhes #ChopardIceCube..."


Neymar 22 éves színész/modell kedvese, Bruna Reis Maia nagyanyja tiszteletére vette fel a Marquezine nevet. Egészen kicsi korában összebarátkozott már a kamerákkal, négyéves kora óta van a reflektorfényben a 171 centi magasra nőtt szépség.

A számos gyerekdíjat nyerő Bruna és Neymar kapcsolata nem mondható viharoktól mentesnek, hiszen már többször is szakítottak, de a legutóbbi közös reklámjuk is megerősíti, hogy nagyon is lángol még köztük a szenvedély tüze.

A nyolcaddöntőben Granit Xhaka kedvese ellen a szavazatok 63 százalékát gyűjtötte be.


Last night

17.7k Likes, 61 Comments - Maja Nilsson Lindelöf (@majanilssonlindelof) on Instagram: "Last night "


Ellenfele Maja Nilsson lesz – aki a vb előtt mondta ki a boldogító igent, a Manchester United svéd védőjének, Victor Lindelöfnek. Utóbbi a pár tavalyi, maldív-szigeteki nyaralásán kérte meg kedvese kezét.

„Már az első találkozásunk óta arra vágytam, hogy a feleséged legyek. Üdvözöljétek Mr. és Mrs. Lindelöföt” – írta Instagram-oldalára az esküvőt követően. Maja amúgy marketinges és egy svéd blogot is vezet.

Az ő nyolcaddöntője még simább volt, a németeknek a pályán kívül sem sok sikert hozott a vb: Matthias Ginter neje alig a voksok negyedét kapta meg ellen.


CR-É UTÁN MESSI PÁRJA IS AZ ELŐDÖNTŐBEN

Cristiano Ronaldo és Lionel Messi már kiesett a világbajnokságról, párjaik viszont ott vannak a versenyünk elődöntőjében: Georgina Rodríguez után Antonella Roccuzzo a második elődöntős.

Így állunk most
Így állunk most
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik