Csaj-vb: az orosz nagykövet vagy Suárez kedvese?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.14. 09:48
Csütörtökön 17 órától az Oroszország–Szaúd-Arábia mérkőzéssel kezdetét veszi a 21. labdarúgó-világbajnokság. Ennek apropóján elindítjuk a torna alatt párhuzamosan futó sorozatunkat, a világbajnoki szépségversenyt. A lebonyolítás nem lesz bonyolult, csoportonként „összeeresztünk” két dekoratív hölgyet, s olvasóink eldöntik, ki jusson tovább a negyeddöntőbe, aztán az elődöntőbe, a fináléba, és kié legyen a vb-cím. Kezdjük is!

Day dreaming in Paradise @luxnorthmale #maldives

87.2k Likes, 505 Comments - Victoria Lopyreva (@lopyrevavika) on Instagram: "Day dreaming in Paradise @luxnorthmale #maldives "



A házigazda lesz az egyetlen kivétel a listán, már abból a szempontból, hogy nem valamelyik futballista párját, hanem az oroszországi rendezvény hivatalos nagykövetét mutatjuk be, Viktorija Lopirjovát.

A júliusban a 35. születésnapját ünneplő Lopirjovát 2003-ban Oroszország legszebb nőjének választották meg, ezt követően modellként, színésznőként és televíziós szereplőként is tevékenykedett, sőt a Miss Oroszország szépségverseny igazgatója is volt.

A zöld szemű szépség 2007-ben egy helyi, futballal foglalkozó televíziós műsor kapcsán került először kapcsolatba a sportággal, s azóta nagy rajongó lett. Korábbi férje is labdarúgó, az FK Krasznodar csatára, Fjodor Szmolov.

A 2018-as világbajnokság nagyköveteként részt vesz a viadal eseményein, népszerűsíti Rosztov és Oroszország látnivalóit és hagyományait, beszél a város és a torna céljairól, valamint igyekszik az egészséges életmódra terelni a kilátogatókat.


Quiero volver a ese día

67.4k Likes, 375 Comments - Sofi (@sofibalbi) on Instagram: "Quiero volver a ese día"




Ellenfele az uruguayi válogatott sztárjának párja lesz az első fordulóban. Luis Suárez és Sofía Balbi még Montevideóban kezdett el randizni egymással – ekkor még csak 15 éves volt a futballista –, de 2003-ban a Balbi család Barcelonába költözött.

A csatár ezt követően még inkább a labdarúgásra fókuszált, hogy mihamarabb követhesse kedvesét Európába – 2006-ban össze is jött a kontinensváltás, a Groningenhez igazolt át.

A fiatalok 2009-ben házasodtak össze, azóta egy lányuk és egy fiuk született. 2014-ben Suárez az FC Barcelonához szerződött, így közelebb kerülhetett Sofía családjához.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik