Börtönt is kaphat a jogsi nélkül furikázó Tévez

Vágólapra másolva!
2013.03.08. 14:17
null
Tévezt nem zavarta, hogy nincs jogosítványa (Fotó: The Telegraph)
Manchester városának megunhatatlan Carlitója megint rossz fát tett a tűzre, ezúttal jogosítvány nélkül vezetett. Ezt pedig az A538-as számú főút mentén igazoltató cheshire-i rendőrök is kiszimatolták, miután megállították a City futballistájának szemrevaló gépcsodáját.

A bevont jogsival vezetés súlyos vétségnek számít a szigetországban. Tévezt a csütörtöki „rajtaütést" követően a rendőrök letartóztatták, s bár óvadék ellenében később szabadon engedték, az eljárás végeztével akár börtönbüntetés is lehet az ítélet.

Téveztől még januárban vette el a hatóság a vezetői engedélyét, mivel nem válaszolt a brit rendőrség leveleire, amelyekben gyorshajtásért vonták felelősségre. Képviselői akkor azzal védekeztek, hogy az argentin támadó azért nem válaszolt a hivatalos levelekre, mert nyelvi problémái miatt nem értette meg azokat rendesen.

Az utóbbi időben több sztárfutballistának is meggyűlt a baja a hatóságokkal a volán mögött: Karim Benzemát, a Real Madrid francia csatárát 216 km/h-s sebességgel mérték be a madridi rendőrök, a Juventus dán (kölcsön)légiósa, Nicklas Bendtner pedig részegen hajtott be egy egyirányú utcába Koppenhágában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik