Bombázókat hoznak az NFL-be az egyetemi sztárirányítók - fotók, szavazás

Vágólapra másolva!
2014.05.08. 21:52
null
Kathnerine Webb (Fotó: chicagonow.com)
Magyar idő szerint május 9-én hajnali 2 órakor kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság holt szezonjának legjelentősebb eseménye, a 2014-es játékosbörze. A draftot megelőző írássorozatunktól eltérően ezúttal nem szakmai oldalról közelítjük meg a nagy eseményt, hanem öt kiemelkedő irányító csinos párját versenyeztetjük meg egymással.

 

Katherine Webb (A. J. McCarron)
Webb kisasszonyt aligha kell bemutatni a hűséges olvasóknak. A 2013-as NCAA-döntőn egy csapásra nagy hírnévre szert tevő modell szépséget (nem mellesleg Miss Alabama is volt) valóságshow-ba is hívták, de szerepelt a legfülledtebb hamburgerreklámokat készítő amerikai gyorsétterem produkciójában is. Ja, McCarron amúgy az Alabamával három nemzeti bajnoki címet szerzett (bár az elsőnél még nem játszott a csapatban).

Lindsey Duke (Fotó: totalprosports.com)
Lindsey Duke (Fotó: totalprosports.com)



Lindsey Duke (Blake Bortles)
Blake talán a leginkább NFL-prototípus méretekkel rendelkező elit irányítótehetség, és mint ilyen jó esélye van rá, hogy nagyon korán (akár 1/1-esként is – szerk., végül 1/3-asként vitte el a Jaguars) csapatra leljen. Ennek ellenére az elmúlt időszakban majdnem annyit foglakoztak Bortles meseszép párjával, Lindey Duke-kal. Mondjuk a címlaplányt megnézve, ez annyira nem is meglepő.

Heather és Derek Carr (Fotó: totalprosports.com)
Heather és Derek Carr (Fotó: totalprosports.com)


Heather Carr (Derek Carr)

A derék Derek bátyja nyomdokain haladt a Fresno State-en, reményei szerint azonban neki több babér terem, mint a korábbi 1/1-es (akkor is a Houston húzhatott elsőként...) David. Derek pedig már házas emberként érkezik az elitligába, még első évesként ismerkedett meg Heatherrel, és már meg is született első gyermekünk, Dallas.


Kacie McDonnell (Fotó: guyspeed.com)
Kacie McDonnell (Fotó: guyspeed.com)


Kacie McDonnell (Aaron Murray)
A Georgia Egyetem kiválósága a kiélezett helyzeteket talán nem szereti – vagy mondjuk úgy, hogy nem bírja kezelni –, a helyi szépségeket viszont annál inkább, párja a helyi sportriporter Kacie McDonnel.

Lauren Hanley (Fotó: larrybrownsport.com)
Lauren Hanley (Fotó: larrybrownsport.com)

 

Lauren Hanley (Johnny Manziel)
A pályán igazi virtuózként ténykedő texasi Johnny Football a(z amúgy bajnoki címet nyerő) Florida State egyetemen találta meg a szerelmet, a 20 éves, egyébként Los Angeles-i származású, Lauren Hanley személyében.

SZAVAZÁS

Ön szerint melyik egyetemi sztár barátnője a legszebb?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik