Balotelli ezer fontot adott egy csövesnek

Vágólapra másolva!
2011.04.21. 20:17
null
Na, ugye, hogy tudok nagyon jó arc is lenni? (Fotó: Action Images)
Nem csak a balhékból áll Mario Balotelli élete. A Manchester City olasz csatára ezúttal egy szokatlanul bőkezű adománnyal lopta be magát egy csavargó szívébe. Plusz egy strigula, az „az akik szeretik Mariót" rovatban.

A 20 éves bajkeverőről minden héten le lehet írni, hogy éppen kibe kötött bele, kit dobált meg dartsnyilakkal, mi történt az autójával, vagy éppen milyen fűfajtára érzékeny. Ezúttal azonban jó hírünk van: kiderült, hogy Balotellibe szorult azért némi jóérzés, és, ha úgy adódik, akkor igen gáláns tud lenni.

Történt a napokban, hogy Balotelli blackburni kollégájával, Chris Sambával ellátogatott a manchesteri 235 Casinóba, ahol kézen fogta őt Fortuna, és addig el sem engedte, amíg 25 ezer fonttal (kb. 7,5 millió forint) a zsebében nem távozott a kaszinóból.

A nagy nyeremény annyira feldobta Mariót, hogy, amikor hazafelé menet elhajtott egy csavargó mellett, ahelyett, hogy valami durvát beszólt volna neki a kezébe nyomott 1000 fontot (kb. 300 ezer forint), amiből az hónapokig vígan élhet.

Lehet, hogy Balotelli mégis találkozott Ronaldóval?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik