Bale-t minden meccse után otthon várja AVB

Vágólapra másolva!
2013.03.08. 16:02
null
Bale és Villas-Boas sokat köszönhet egymásnak (Fotó: Action images)
Az elmúlt hónapokban bombaformában futballozó Gareth Bale és a Tottenham Hotspur portugál edzője, André Villas-Boas kiváló kapcsolata mindenkinek nyilvánvaló lehet, aki az utóbbi időben látott akár egyetlen Spurs-meccset is. Jermian Defoe, a walesi csapattársa az Internazionale elleni El-párharc sajtótájékoztatóján ráadásul azt is kikotyogta, Bale szárnyalása egyértelműen AVB-nek köszönhető.

Azonban az angol válogatott Defoe – trükkös módon – AVB alatt nem edzőjükre, hanem Bale októberben született kislányára, Alba Violet Bale-re célzott. A csatár emellett azt is elárulta az újságíróknak, hogy a Spurs sztárját társai ugratják is a (véletlen?) névazonosság miatt.

ƒ„Gaz az első a sorban, ha valakit szívatni lehet a csapatban, így, mikor lehetőségem nyílik ezt visszaadni neki, nem habozok egy percig se" – nyilatkozta Defoe az Inter ellen 3–0-ra megnyert EL-mérkőzést megelőzően.

A futballpályák újdonsült apukái sokszor panaszkodnak fáradtságra és kialvatlanságra gyermekük születését követő hónapokban, Bale teljesítményére viszont elképesztő hatással van az ő kicsi AVB-je, öt hónapos kislánya születése óta 19 gólt szerzett klubjában és a válogatottban.

Alba Violet már édesapja meccseire is kilátogat (Fotó: Daily Mail)
Alba Violet már édesapja meccseire is kilátogat (Fotó: Daily Mail)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik