Az MU 4-0-s győzelmére akart fogadni, mégis nyert, de hogyan?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.28. 14:09
Van olyan Manchester United-drukker, aki minden bizonnyal nem örült annak, hogy a Manchester United meglepő vereséget szenvedett az angol Ligakupában a harmadosztályú MK Dons otthonában, de talán annyira nem is szomorkodik. Holli Griffiths ugyanis egy kisebb összeget nyert vele.

A mérkőzést megelőzően a többség gyaníthatóan a „vörös ördögök” papírforma-győzelmére számított. Valószínűleg sokan a fogadóirodáknál is megtették Van Gaalék győzelmét. Így tervezte ezt Holli Griffiths is, ám véletlenül nem a United, hanem a hazai csapat 4–0-s sikerére tett. .

Fortuna pedig, mint tudjuk, a lány mellé állt, aki most valószínűleg nem búslakodik, hogy „elrontotta” a fogadását, hiszen tévedésének és kedvenc csapata gyatra teljesítményének köszönhetően a feltett 2.5 font (mintegy ezer forint) ötszázszorosát, azaz 1250 fontot (kb. félmillió forintot) nyert.

Az MK Dons Will Grigg és a csereként pályára lépő Benik Afobe két-két góljával valósággal megsemmisítette a leginkább fiatalokkal felálló Manchester Unitedet, amely máris lemondhatott egy kupáról.

A szerencsés MU-drukker, aki véletlenül kedvenc csapata ellen fogadott. Mintegy félmillió forintot nyert vele (forrás: Twitter)
A szerencsés MU-drukker, aki véletlenül kedvenc csapata ellen fogadott. Mintegy félmillió forintot nyert vele (forrás: Twitter)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik