Az internet népe megtalálta a bombázót, aki miatt Fucsovics mém lett! – KÉPEK

Vágólapra másolva!
2018.02.07. 14:03
Akik követték a magyar válogatott találkozóit a Davis-kupában, feltűnhetett nekik egy hölgy… A szőke lány Fucsovics Márton mögött állt, és még a rendezők figyelmét is megragadta, többször rá is közelített a kamera. Az internet népének nem kellett sok idő, rátaláltak a hölgyre, és akadt egy kis meglepetés is!

A hölgy olyannyira megragadt a szurkolók emlékezetében, hogy mém lett belőle Fucsovics Mártonnal.

Az internetet körbejáró kép mellett a felirat csak ennyi volt: „Mikor teniszeznél, de két dolog elvonja a figyelmedet…”

Az internet népe nem tétlenkedett, az Instagramon meg is találták: Luna Stevensnek hívják, természetesen modell, és egy profi futballista barátnője!

A belga hölgy a jelenleg a belga élvonalbeli Zulte Waregemben futballozó, holland U-válogatott Sandy Walsh kedvese, az Instagramon pedig már csaknem 70 ezren követik.

De miért is beszélünk ennyit, mikor képeket is mutathatunk róla?

Your Balr

Permanently in love with

Some days start better than

Little fish kissing my feet

First stop, MarseilleWe had such a cool first night yesterday with @clubversuz Now relaxing and enjoyinggg! #theark

Goodmorning Instagram! I'm sorry for the lack of posts lately. My life's a chaos right now. Living a little bit here and there, always on the move with my doggiewoggie, working a lot and searching for time to be with my love. But we finally found a new place, Ghent will be our home now. Having your mans career on the first place isn't always easy, especially when you have your own goals. I'm trying to make my own way through life and not just standing in the shadow of my mans career. We're in this together! Thank god I have my family who's been a rock in the past months. I'm ready for a new chapter.

W'sup beaches @balr_yacht

Summer essentials by @balr

That golden hour with you

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik