Animációs mozi készül Ronaldinho főszereplésével

Vágólapra másolva!
2012.12.29. 20:36
A másodosztályú angol labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Blackburn Rovers klubcsapatát tulajdonló Venky's cég leigazolta Ronaldinhót – egy másfél év múlva megjelenő animációs film készítéséhez.

Az együttműködés már csak azért sem meglepő, mert a film főhősét magáról Ronaldinhóról mintázták, az R-10 névre keresztelt szuperhős – a 90-es években nagy sikerrel futott Space Jam című mozi mintájára – földönkívüli lényekkel küzd majd a világ megmentésért és a jó végső győzelméért.

R-10 megmenti a világot (Fotó: goal.com)
R-10 megmenti a világot (Fotó: goal.com)

A goal.com információi szerint – akárcsak Michael Jordan a Space Jamben – az animációs film központi karaktere maga a brazil szupersztár lesz, aki szerepe szerint megmenti a Földet az ő varázslatos trükkjeit gonosz célok érdekében használó űrlényektől.

Pénteken Ronaldinho Indiában járt, hogy a készülő film producereivel együtt megkezdjék a várhatóan 2014 májusában bemutatásra kerülő alkotás népszerűsítését. A sajtótájékoztatón egy „apróbb” bakit is fel lehetett fedezni, Ronaldinho névtábláján ugyanis eggyel több i betű szerepelt.

Ronaldinho meghódítja a mozivásznat is (Fotó: 101greatgoals.com)
Ronaldinho meghódítja a mozivásznat is (Fotó: 101greatgoals.com)

Nem ez lesz az első alkalom, hogy Dinho egy rajzfilmben szerepel, korábban egy Olaszországban nagy sikerrel vetített, gyerekeknek szóló mese főszereplőjeként bukkant fel, a „Ronaldinho Gaucho és barátai" című alkotásban.

 

Ronaldinho nevét nem sikerült helyesen ráírni a névtáblára
Ronaldinho nevét nem sikerült helyesen ráírni a névtáblára
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik