Álompár a láthatáron: a klasszis NFL-irányító csinos pilótanővel randizott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.05. 20:43
Aaron Rodgers, az NFL-ben szereplő Green Bay Packers irányítója meglehetősen rossz szezont tudhat maga mögött, hiszen amellett, hogy egy sérülés miatt sokáig a pályán kívülre szorult, csapata nem jutott be a rájátszásba. A 34 éves amerikaifutball-játékosnak azonban így sem kell szomorkodnia, sajtóhírek szerint ugyanis a csinos pilótanővel, Danica Patrickkel randizgat.

A terezowens.com arról számolt be, hogy karácsony után látták együtt Aaron Rodgerst és Danica Patricket az NFL-sztár egyik kedvenc éttermében. Állítólag kéz a kézben érkeztek, és folyton csókolóztak – ez azért pikáns, mert a (főleg a) NASCAR-ban szereplő hölgy december közepén szakított szintén autóversenyző barátjával, Ricky Stenhouse-szal.terezowens.com arról számolt be, hogy karácsony után látták együtt Aaron Rodgerst és Danica Patricket az NFL-sztár egyik kedvenc éttermében. Állítólag kéz a kézben érkeztek, és folyton csókolóztak – ez azért pikáns, mert a (főleg a) NASCAR-ban szereplő hölgy december közepén szakított szintén autóversenyző barátjával, Ricky Stenhouse-szal.

Danica Patrick jelenleg leginkább a nemrég kiadott könyvével van elfoglalva, ám elmondása szerint indulni szeretne a Daytona 500-on.

Mindenesetre a Rodgersszel kapcsolatos pletykákra csak egy széles mosollyal válaszolt:

Danica Patrick versenyzői teendői mellett rendszeresen elfogad fotózásra szóló felkéréseket is, íme, néhány felvétel!

Danica Patrick
Danica Patrick
Danica Patrick
Danica Patrick
Danica Patrick
Danica Patrick
Danica Patrick
Danica Patrick
Danica Patrick
Danica Patrick
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik