A legszexibb Chelsea-szurkoló szerint Conténak mennie kell – KÉPEK

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.02. 18:36
Az Angliában rendkívül népszerű Arsenal Fan Tv mintájára a Chelsea-szurkolók is létrehozták a YouTube-on a saját csatornájukat, amelyen kedvenc klubjuk mindennapjairól kérik ki a drukkertársaik véleményét. A műsorvezetők között ott van Sophie Rose is, akit a Sun a Premier League legszexibb szurkolójaként aposztrofál az összeállításában, s aki szerint Antonio Conténak, a „kékek” menedzserének mennie kell a nyáron.

Sophie Rose édesapjának köszönhetően, gyerekkorától kezdve Chelsea-drukker, manapság pedig nem rejti véka alá a véleményét egyetlen futballhoz kötődő kérdéssel kapcsolatban sem.

Véleménye szerint nagyon rossz, hogy az angol stadionokban nem állhatnak fel az emberek, nem lehet énekelni, és lassan már káromkodni se, miközben több másik európai bajnokságban még a pirotechnikai eszközök és a molinók sincsenek betiltva.

Sophie Rose azt is elmondta, hogy a Chelsea jelenlegi, kissé félresikerült szezonja után Antonio Conténak minden bizonnyal nem lesz maradása a csapatnál.

Good Morning www.sophieroseofficial.co.uk

7,084 kedvelés, 132 hozzászólás - Sophie Rose (@sophieroseinsta) Instagram-hozzászólása: "Good Morning www.sophieroseofficial.co.uk"


Happy Sunday www.sophieroseofficial.co.uk

5,635 kedvelés, 90 hozzászólás - Sophie Rose (@sophieroseinsta) Instagram-hozzászólása: "Happy Sunday www.sophieroseofficial.co.uk"



Have a lovely Sunday everyone www.sophieroseofficial.co.uk

3,288 kedvelés, 22 hozzászólás - Sophie Rose (@sophieroseinsta) Instagram-hozzászólása: " Have a lovely Sunday everyone www.sophieroseofficial.co.uk"


sophieroseofficial.co.uk Love this one

2,481 kedvelés, 19 hozzászólás - Sophie Rose (@sophieroseinsta) Instagram-hozzászólása: "sophieroseofficial.co.uk Love this one "



1,845 kedvelés, 21 hozzászólás - Sophie Rose (@sophieroseinsta) Instagram-hozzászólása: ""


As requested

1,596 kedvelés, 154 hozzászólás - Sophie Rose (@sophieroseinsta) Instagram-hozzászólása: "As requested "

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik