A játékosoktól a bírókig mindenki ráhajtott a belga riporternőre

Vágólapra másolva!
2014.08.28. 17:54
Tényfeltáró és ismeretterjesztő, már-már botrányszagú könyvet írt a futballpályákról ismert belga újságírónő, Hilde van Malderen, aki a férfiak által uralt futballvilágban nőként szerzett tapasztalatairól mesél olvasóinak. Többek között arról is, hogy kik és milyen módszerekkel próbáltak ráhajtani az évek alatt.

„Játékszer” a címe Van Malderen könyvének, amelynek utolsó harminc oldala kizárólag olyan szöveges üzeneteket tartalmaz, amelyeket játékosoktól, edzőktől, futballvezetőktől és játékvezetőktől kapott a pálya szélén töltött tíz éve alatt. A célja mindegyik üzenetnek ugyanaz volt: elcsábítani, megszerezni a csinos, szőke riporternőt. játékosoktól, edzőktől, futballvezetőktől és játékvezetőktől kapott a pálya szélén töltött tíz éve alatt. A célja mindegyik üzenetnek ugyanaz volt: elcsábítani, megszerezni a csinos, szőke riporternőt.

Az FC Bruges (Club Brugge) egyik labdarúgója vallomása szerint pezsgőt nyalt volna a testéről, egy élvonalbeli belga játékvezető pedig szűnni nem akaró álmodozásaival bombázta szöveges formában. „Miért nem alszol ma este nálam” – tért gyorsan a lényegre a Club Brugge csatára. Egy edző ennél is messzebbre ment: „Te egy kurva vagy?” – kérdezte a riporternőt SMS-ben.

De a romantikus lélek kategória nyertese egyértelműen az a labdarúgó lett, aki a következő kérdést tette fel: „Kedd, brüsszeli reptér, mosdó. Benne vagy?”

A válaszokról nem számolt be a Bild cikke, de aki elolvassa a könyvet, akár szaftosabb részleteket is megismerhet a belga labdarúgás pikáns háttérkalandjairól. Íme, a borítója.

A könyv borítója (Forrás: Twitter)
A könyv borítója (Forrás: Twitter)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik