A botrányhős olasz prostikkal bulizott, majd meccset nyert új klubjának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.27. 12:57
null
Osvaldo, itt még az Inter mezében (Fotó: Action Images)
A februártól kölcsönben a Boca Juniorsnál szereplő Pablo Daniel Osvaldo újabb botrányba keveredett, ezúttal csapattársaival közösen. 

Az argentin Cronica úgy tudja, a klub néhány játékosa – köztük Osvaldo – a Temperley elleni, idegenben 2–0-ra megnyert bajnoki találkozó után után prostituáltak társaságában múlatta az időt a klub szállodájában.

A négyfős társaságra és a hölgy vendégekre éppen a vezetőedző, a Villarreal korábbi játékosa, Rodolfo Arruabarrena nyitott rá a parti helyszínéül kijelölt szobában, akció közben. A Cronica információi szerint a mókát Osvaldo szervezte, ezt a játékos tagadta.

A parti egyik résztvevője, Yanina Ruiz (Fotó: cronica.com.ar)
A parti egyik résztvevője, Yanina Ruiz (Fotó: cronica.com.ar)

Az első balhé után az első gólra sem kellett sokat várni, Osvaldo az uruguayi Montevideo Wanderers ellen debütált új csapata mezében, és a 43. percben szerzett találatával eldöntötte a Libertadores-kupa csoportmérkőzését, amelyet 2–1-re nyert meg a Boca.

Az argentin származású, 14-szeres olasz válogatott Osvaldo jelenleg, azaz még mindig a Premier League-ben szereplő Southampton játékosa. Az angolok egy sikertelen őszi szezon (13 bajnoki mérkőzés) után kölcsönadták a Juventusnak, majd az Internek, de mindkét esetben hamar visszaérkezett a botrányokat mágnesként vonzó támadó a feladóhoz.

A jelenlegi szezonban az Internél akkor telt be a pohár, mikor Osvaldo a pályán akart nekimenni Icardinak, amiért nem passzolt neki egy támadás során, majd szó nélkül elhagyta a csapatot. A Southampton 2015 telén egészen hazáig, az argentin Boca Juniorshoz repítette 29 éves játékosát. Itt is hamar megtalálta a baj.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik