1. A SZŐKE CIKLON, AKI FELKAVARTA AZ UNALMAS BL-DÖNTŐT

Hol máshol hívja fel magára a figyelmet az ember, mint az év legkiemelkedőbb sporteseményén? Erre gondolhatott Kinsey Wolanski, aki kifejezetten lengén öltözve kavarta fel a kevésbé izgalmas BL-döntőt a befutásával. Akciójával gyorsan növekedett követőinek száma, hiszen 300 ezerről egycsapásra 1.6 millióra ugrott, s bár volt egy kisebb gubanc az Instagramnál, végül visszaállították a fiókját és már 3.3 millióan lesik a csinos szőkeség mindennapjait. Természetesen a pályára futás oka is hamar kiderült – a pornó volt az...

She was a beautiful storm, not the kind you run from, the kind you chase

409.7k Likes, 1,913 Comments - Kinsey (@kinsey) on Instagram: "She was a beautiful storm, not the kind you run from, the kind you chase "

 2. A JÁTÉKOST MEGVICCELŐ CSINOS JÁTÉKVEZETŐNŐ

Nyáron divatja volt a vicces kedvű játékvezetők zsebkendős tréfájának, a brazil Fernanda Colombo is ezzel viccelte meg az ecuadori Barcelona Sporting Club középpályását, Damián „Kitu" Díazt. A sárga lap elmaradt, a nevetés nem.

 3. AZ ELBŰVÖLŐ OLASZ RIPORTERNŐ

Diletta Leotta, a DAZN Italia riporternője óriási népszerűségnek örvend – Olaszországon belül és a világ más részein egyaránt. Az Instagramon már több mint 5 millió követője van a Serie A-mérkőzések előtt, alatt és után rendre a pálya mellől bejelentkező hölgynek.

Instagram post by Diletta Leotta * Oct 20, 2019 at 9:24am UTC

796.6k Likes, 6,991 Comments - Diletta Leotta (@dilettaleotta) on Instagram

 4. BENDTNER NEM SZÉGYENLŐS BARÁTNŐJE

A bájos nevű Philine Roepstorff sem először bukkant fel a Sportszelep hasábjain, a híresen erős énképpel bíró Nicklas Bendtner párjának sincs baja az önbecsülésével, legalábbis ez derül ki arról a videóról, amelyen félmeztelenül táncikált. Előbbivel azóta sincs sok gondja, a napokban ugyancsak minimális ruhában pózolva örökítette meg magát – ezzel meg speciel nekünk nincs gondunk, sőőőőt…

Instagram post by P H I L I N E P I * Dec 17, 2019 at 3:45pm UTC

19.5k Likes, 118 Comments - P H I L I N E P I (@philineroepstorff) on Instagram

 5. A LEGCSINOSABB AMERIKAI RIPORTERNŐ

A rengeteg sporteseményen feltűnő Erin Andrewst korábban kétszer is megválasztották Amerika legcsinosabb riporterének. Az idei válogatásra a remek idénykezdet után feldobott állapotban nyilatkozó Jimmy Garoppolónak köszönhetően került fel, aki kicsit talán lazábban is kezelte a helyzetet, mint az indokolt lett volna – persze ezért meg őt nem hibáztatjuk.

The theme for Week 14  @nflonfox @vtrilling @dannidoesit

17.9k Likes, 222 Comments - Erin Andrews (@erinandrews) on Instagram: "The theme for Week 14  @nflonfox @vtrilling @dannidoesit"

 6. AZ ELKÉPESZTŐEN SZEXI RUHÁBAN FELLÉPŐ JÉGTÁNCOS

Alekszandra Sztyepanova az év elején Fehéroroszországban kápráztatta el a közönséget Ivan Bukinnal együtt. Az előadás mellett a 23 éves jégtáncos ruháját is alaposan megcsodálta a publikum – a mi szívünket mindenesetre alaposan megdobogtatta a performansz.

 


7. AZ „ÚJ TOTTI” DÖGÖS ANYUKÁJA

Nicolo Zaniolót az egyik legnagyobb olasz tehetségként tartják számon, egyesek már az új Tottinak látják a Roma 20 esztendős középpályását. Aki nem volt rest ráförmedni határozottan szexi édesanyjára, mert úgy véli, hogy 40 évesen nem kellene „kacsaszájjal” pózolnia. Elnézve Francesca Costa Instagram-oldalát, nem sikerült leszoktatnia a csücsörítésről, de ez legfeljebb a kis „farkast” zavarja.

...

1,472 Likes, 25 Comments - francescacosta (@frac77) on Instagram: "..."

 8. A TÁNCOSLÁNY, AKIÉRT OTTHAGYTA GYEREKKORI SZERELMÉT A PSG-SZTÁR

A profi táncosként, illetve koreográfusként dolgozó Sethanie Taing még szeptemberben fedte fel a nyilvánosság előtt kapcsolatát a német válogatott Julian Draxlerrel, amikor az Instagram-oldalán köszöntötte fel születésnapja alkalmából a kedvesét, a románc pedig azóta is töretlen.

Vacances mood

3,726 Likes, 44 Comments - Sethanie taing (@sethanietaing) on Instagram: "Vacances mood "

 9. OCAMPOS ELKÉPESZTŐ IDOMOKKAL BÍRÓ BARÁTNŐJE

Aki gyakran meg is mutatja magát nekünk. A rendkívül izmos, mégis végtelenül nőies Majooh Barbeitoaz Instagram-oldalán nemegyszer posztol kifejezetten lenge öltözékben (vagy annak hiányában) vadító képeket, ami után sokkoló, hogy csupán 100 ezren követik az oldalát.

Instagram post by . Majooh  Sep 16, 2019 at 3:10pm UTC

8,427 Likes, 99 Comments - . Majooh ~ (@majoohbarbeito) on Instagram

 Instagram post by . Majooh  Jul 21, 2019 at 8:52am UTC

5,860 Likes, 52 Comments - . Majooh ~ (@majoohbarbeito) on Instagram

 10. AZ OLASZ CSATÁR MAGYAR KEDVESE

De ha már a meztelenség szóba jött... Varga Viktóriát aligha kell bemutatni hűséges Szelep-olvasóink számára, hiszen Graziano Pelle magyar kedvese már több alkalommal is meghódította a férfiszíveket. Így tett áprilisban is, amikor gyönyörű alakját csupán egy pici törölköző takarta.

Casual Viky #vikyvarga #miamibeach #southbeach #florida #305 #miamilife #duomomilano #milano #pfw #houtecouture #miamifitness #igersmiami #models #miamiheat #milano #milandesignweek2019 #swimsuit #donkeykong #fashionmodel #miamiswimweek #miamievents #nyc #manhattan #bikinigirl #model #miamiphotographer #bikinimodel #fashionmodel #callofduty

25.2k Likes, 209 Comments - VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on Instagram: "Casual Viky #vikyvarga #miamibeach #southbeach #florida #305 #miamilife #duomomilano..."

 +1 – A SZERKESZTŐSÉGI KEDVENC

Óriási volt idén is a csata az első helyért, végül azonban meglett a győztes! Angelina Dimova a rövid bemutatkozása szerint egy Miamiban élő ukrán teniszező, ám különböző adatbázisok szerint legutóbb 2016-ban szerepelt hivatalos utánpótlásversenyen. A fotóit böngészve valóban úgy tűnik, hogy az utóbbi időben a siker érdekében az élsportról a modellkedésre és influenszerkedésre váltott, mondjuk ebben a kategóriában sem ügyetlen a kisasszony...

If I wanna make a lot of likes on my pics I need to do this... - #sport #fitness #tennisgirl #video #fitnessbody #motivation #fitnessgirl #girl #miami #training #gym #wotkout

9,411 Likes, 190 Comments - Aɴɢᴇʟɪɴᴀ (@angelina_dimova) on Instagram: "If I wanna make a lot of likes on my pics I need to do this...- #sport #fitness #tennisgirl..."

 Season is open! Welcome Beach Tennis! Want to join us? My double partner @kotsyuba.n  - #tennis #beach #ocean #girl #girls #sport #tenniscourt #beachtennis #player #players #tennisplayer #fitness #workout #sun #summer #winter #autumn #babolat

7,553 Likes, 111 Comments - Aɴɢᴇʟɪɴᴀ (@angelina_dimova) on Instagram: "Season is open! Welcome Beach Tennis! Want to join us? My double partner @kotsyuba.n  -..."

 
- #miami #photo #pic #model #vibes #selfie #sport #sportmodel #fitness #fitnessmodel #motivation #victoriassecret #fashion #florida #summer #workout #miamibeach

21.4k Likes, 371 Comments - Aɴɢᴇʟɪɴᴀ (@angelina_dimova) on Instagram: " - #miami #photo #pic #model #vibes #selfie #sport #sportmodel #fitness #fitnessmodel #motivation..."

 AZ EDDIGI GYŐZTESEK
2013 – viborgi kézisek
2014 – Szucsánszki Zita
2015 – röplabdások
2016 – a pólókirálynő
2017 – a vizes vb mosolya
2018 – Eugenie Bouchard