A Bayern a Roma elgázolása közben az angoloknak is odacsapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.22. 17:15
Nemzetközi sikert aratott a West Bromwich Albion hétfő esti twitteres kapufája, az angolok gonoszkodásnak szánt beégéséből kedd este a Bayern München (is) tréfát csinált.

A WBA a hét első napján bajnoki mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a Manchester Uniteddel. A szünetben, egygólos West Brom-vezetésnél a Manchester cseréhez készülődött. Gera Zoltán korábbi csapatának Twitter-oldala élő közvetítésében így számolt be az eseményről: „Fellaini megszabadult a melegítőjétől, szerencsére Manchester United-mez van alatta.”WBA a hét első napján bajnoki mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a Manchester Uniteddel. A szünetben, egygólos West Brom-vezetésnél a Manchester cseréhez készülődött. Gera Zoltán korábbi csapatának Twitter-oldala élő közvetítésében így számolt be az eseményről: „Fellaini megszabadult a melegítőjétől, szerencsére Manchester United-mez van alatta.”

Szerencsére? (Fotó: Action Images)
Szerencsére? (Fotó: Action Images)

A pisztoly visszafelé sült el, a belga középpályás ugyanis beállása után kettő és fél perccel egyenlített, első gólját szerezve a „vörös ördögök” mezében.

Huszonnégy órával később a Bajnokok Ligájában a Bayern München csúnyán ellátta a Roma baját. A 7–1-es eredménnyel végződő leszámolás közben a Twitteren szintén közvetítő Bayern München trollfokozatba kapcsolt, és ezt írta a bajorok egyik cseréje előtt: „Ribéry megszabadult a melegítőjétől, szerencsére Bayern München-mez van alatta."

A Bayernnek bejött a poén: Fellaini után Ribéry is betalált (Fotó: Action Images)
A Bayernnek bejött a poén: Fellaini után Ribéry is betalált (Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik